Radon-stop med MicroVent

Annonce – Dato 29 okt 2020

Der er mange hensyn at tage, når man renoverer ældre bygninger. Et af dem er indeklimaet, og ifølge BR18 må radonniveauet i kælderen eller huset generelt ikke overstige 100 Bq/m3, dette kan godt være en udfordring i ældre bygninger og det er her MikroVentilationssystemet fra InVentilate har hjulpet flere husejere.

MicroVent systemet er vores første svar!

”MicroVent vinder frem i flere radon relateret projekter og det er ikke så mærkeligt da kunderne ofte stiler efter et high-end produkt til at løse disse opgaver. Fordi når det kommer til radon så skal det ikke bare være godt nok, det skal virke”, fortæller Lasse Andersen, salgschef i InVentilate.

 MikroVentilationssystemet løser radonproblemetMicroVent er et intelligent decentralt ventilationssystem

Hvordan virker det?

MicroVent er et intelligent decentralt ventilationssystem som altid vil bestå af mindst 2 enheder for at opnå et balanceret ventilationssystem. MicroVent enhederne taler med hinanden og ved altid hvad hinanden laver – systemet vil blive dimensioneret præcis til det rum det skal ventilere og i tilfældet af radon vil systemet blive indstillet til at ventilere min. 3 gange grundventilation for at være på de sikre side i kampen imod radon.

Vores officielle hemmelighed

MicroVent ventilerer på rumniveau, hvilket betyder at den ikke flytter luften fra et rum til et andet ligesom et central ventilationsanlæg ville gøre det. MicroVent søger for at radongassen ikke flytter sig rundt i huset eller rundt kælderen men bliver låst i det rum opstår er og fjernet fra det rum den nu engang er i.

MicroVent ventilationssystem godkendt til Svanemærket byggeriLavere EL-forbrug

Udover at MicroVent er et intelligent ventilationssystem, så er det også godkendt til Svanemærket byggeri som er blevet en vigtig del af produktets grønne profil. MicroVent har også et meget lavt energiforbrug, systemet bruger nemlig i 85% mindre energi end et central ventilationsanlæg – til fordel for både miljøet og driftsbudgettet.

Mere information: www.inventilate.dk, tlf. 72 30 10 24.

 

Mere om produktet MicroVent ventilationssystem

MicroVent ventilationssystem

Decentral ventilation uden rør, let at montere i facade

Downloads

Downloads

Her har du mulighed for at downloade materiale om InVentilate

Læs mere

MicroVent detaljetegninger PDF
MicroVent detaljetegninger DWG
Microvent Bimobject RFA
Konceptet bag MicroVent

Konceptet bag MicroVent

Se vores video, der viser konceptet bag MicroVent

Læs mere

Referenceprojekter fra InVentilate Aps

Tiendeladen

Tiendeladen

Nybygning | Aalborg | 30 Mio.Kr

Nybygning af kollegier/ungdomsboliger i Aalborg med 32 lejligheder på 4 etage...

Grønnegården

Grønnegården

Udv.renovering | Aalborg | 0 Mio.kr

Udv.renovering af boligblokke i Aalborg . Selve byggeriet er påbegyndt juni 2...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår