Prisbelønnet toiletsæde får nu en nordisk version

Dato: 8 nov 2018

Pressalit lancerer deres Red Dot prisvindende toiletsæde Sway i en form, der passer på de nordiske skåle som Ifö og Porsgrund. Sædet hedder Sway Norden.

Sway Norden - Reaching Perfection

Høj funktionalitet og strømlinet design er hovedingredienserne i moderne boligindretning. Sway seriens nu fire varianter, Sway D, Sway D2, Sway Uni og Sway Norden, er med deres forførende kurver og stramme designs beviset på et perfekt møde mellem maskulin stringens og feminine former. Det svungne og delikate design er håndmodelleret i de indledende faser af Pressalits in-house designer Lars Herold.

Design i verdensklasse

60 års designerfaring med fokus på smagfuld formgivning og komfort har resulteret i den prestigefyldte Red Dot Award – den største internationale anerkendelse i designverden. SWAY D designet præsenterede den skarpe elegance kombineret med den bløde pasform for juryen, som hyldede toiletsædet som et unikt skandinavisk kvalitetsprodukt med en særlig finesse i form af det nye Pressalit brand element. Nemlig det lille stålemblem på toiletsædet, der skaber et tidløst design
– et statement, der udtrykker eksklusiv designforståelse i en stilren indretning. Det er de enkle, smukke ting, som gør badeværelset til dit helt eget designrum.

Stilfuld pasform

Sæderne passer på mange skåle og er således et sikkert match. Designet sikrer optimal komfort og er på alle måder rustet til hverdagen. Sædet er desuden gennemfarvet, så eventuelle ridser ikke ses.

Læs mere Sway Norden her

Referenceprojekter fra Pressalit A/S

Kolding Sygehus – 2. etape

Kolding Sygehus – 2. etape

Tilbygning | Kolding | 200 Mio.Kr

Tilbygning af hospital i Kolding på 2 etager . Selve byggeriet er påbegyndt m...

DNV-Gødstrup - Fase 1

DNV-Gødstrup - Fase 1

Nybygning | Herning | 1264 Mio.kr

Nybygning af hospital i Herning på 8 etager . Selve byggeriet er påbegyndt ma...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår