Polymerbeton

Polymerbeton

Polymerbeton

Polysans bygningskomponenter fremstilles alle i polymerbeton. Det er blandt andet produkter inden for kategorier som, fliser, afdækninger, foderkrybber og render. Fælles for dem alle er at de hver især udsættes for en form for belastning – lige fra kemikalier og varmt procesvand til belastninger, der stammer fra vejret og solens stråler.

Ved brug af polymerbeton sikres et færdigt produkt, som ca. er 5 gange stærkere og meget mere vandtæt end almindeligt beton. Det giver derved et materiale med en meget lang levetid, som samtidig har en meget glat overflade og en meget lav vedligeholdelse. Levetiden for polymerbetonen forventes at være 100 år.

Polysans polymerbeton er en blanding af sand, sten og pulver, der blandes op med polyester. Polyesteren bruges som bindemiddel i gruset på samme både som cement bruges i almindelig beton. Polymerbetonens naturlige farve er sandagtig eller beige. Til facadekomponenter anvendes ofte sort, gråhvid eller grå farve. Overfladen afhænger af støbeformen og kan være glat, mønstret eller skifret.

Der kan, som i almindelig beton, forekomme små huller, som opstår i forbindelse med støbeprocessen. Der accepteres huller op til 1,5 mm i diameter. Disse huller kan forekomme i klynger, dette har dog ingen praktisk betydning, da materialet er ens hele vejen igennem. Af denne grund kan der ikke opstå frostskader mm. som følge af hullerne.

På Polysans hjemmeside kan der findes mange flere oplysninger om Polymerbeton. Desuden kan der downloades ”Materialebeskrivelse” og ”Materiale-karakteristika” for polymerbeton.

Polysan Polymerbeton

Polysan Polymerbeton

Polysan bygningskomponenter af polymerbeton

Læs mere

CE Ydeevnedeklarationer
Leverandørbrugsanvisninger

Relaterede produkter

Afvanding & Riste

Afvanding & Riste

Polysan producerer vi professionelle linjedræn under varemærket SAPODRAIN


Bygning

Bygning

Polysan A/S leverer produkter til bygninger


Trappetrin

Trappetrin

Udendørs trappetrin i polymerbeton


Indgangspartiskåle

Indgangspartiskåle

Indgangspartiskåle i forskellige formater


Nyheder fra Polysan A/S

Sapodrain A40 skybrudsrende

Sapodrain A40 skybrudsrende

Tænk aflastning af skybrud ind i den samlede løsning

Farvede sålbænke

Farvede sålbænke

Det rigtige valg af sålbænke sætter prikken over i’et på bygningen

Sålbænke fra Polysan

Sålbænke fra Polysan

Fremstillet af polymerbeton, et slidstærkt og robust materiale

Polysan indgangspartiskåle

Polysan indgangspartiskåle

Hold skidt og snavs uden for med en indgangspartiskål fra Polysan