Indgangspartiskåle

Indgangspartiskåle

Indgangspartiskåle

Hos Polysan produceres der indgangspartiskåle i forskellige formater. Disse indgangspartiskåle er beregnet til at lægge ved indgange, hvor de alle har til formål at sikre den niveaufrie adgang til bygningerne, og samtidig tager de alt det vand og skidt, som ofte kan samle sig foran en indgang.

En indgangspartiskål fra Polysan består af en skål støbt i polymerbeton med ilagt skraberist. Sortimentet af indgangspartiskåle strækker sig fra den mindste kaldet P13 med format 500 x 1000 mm og op til den største P17, som måler 2000 x 1000 mm. Fælles for indgangspartiskålene P14-P17 er, at de alle er monteret med galvaniserede kanter. Dette er en stor fordel, da de skærmer af til omliggende område som f.eks. græs, belægning eller skærver.

Gitterristene, som leveres sammen med indgangspartiskålene, fremstilles i 2 forskellige maskestørrelser. Den mest anvendte gitterrist, som også er Polysans standardlagervare, besidder formatet 33 x 11 x 25 mm og går under betegnelsen A-vare. Denne rist anses for at give den bedste trædekomfort. Derudover fremstilles der også gitterrist i målet 33 x 33 x 25 mm. (B-vare) Denne kan leveres i galvaniseret eller rustfast stål. Formatet ved denne gitterrist gør, at den anbefales til installationer, hvor skålen er indbygget til vask og skylleformål.

Indgangspartiskålene P14-P17 kan leveres med riste og kanter med højde på 49 mm. Disse riste er varmgalvaniseret og kan efter ønske også leveres i rustfastmateriale.

Indgangspartiskålene fra Polysan er fremstillet i polymerbeton, så skålene er både frostsikre og vandtætte. Denne konstruktion, bestående af en finere kvarts-blanding med en special modificeret polyesterharpiks som bindemiddel, sikre et produkt med en meget lang levetid.

Afløbsskål P13
Indgangspartiskål P14
Indgangspartiskål P15
Indgangspartiskål P16
Indgangspartiskål P17
Prisliste

Prisliste

Polysan prisliste

Læs mere

Relaterede produkter

Afvanding & Riste

Afvanding & Riste

Polysan producerer vi professionelle linjedræn under varemærket SAPODRAIN


Bygning

Bygning

Polysan A/S leverer produkter til bygninger


Trappetrin

Trappetrin

Udendørs trappetrin i polymerbeton


Skybrudsrender

Nyheder fra Polysan A/S

Sapodrain A40 skybrudsrende

Sapodrain A40 skybrudsrende

Tænk aflastning af skybrud ind i den samlede løsning

Farvede sålbænke

Farvede sålbænke

Det rigtige valg af sålbænke sætter prikken over i’et på bygningen

Sålbænke fra Polysan

Sålbænke fra Polysan

Fremstillet af polymerbeton, et slidstærkt og robust materiale

Polysan indgangspartiskåle

Polysan indgangspartiskåle

Hold skidt og snavs uden for med en indgangspartiskål fra Polysan