Platform.as udvider sortiment og satser yderligere på byggepladsindretning

Annonce – Dato 20 okt 2020

Danmarks største udlejer af arbejdsplatforme og tunge hejs udvider endnu engang forretningen, med henblik på at kunne servicere eksisterende og kommende kunder yderligere.

Platform.as’ mission er, at gøre byggepladsindretning smart, effektiv og fremfor alt sikker. Dette gøres ved altid at tilbyde det bedste materiel, som enten komplimenterer hovedproduktet, arbejdsplatforme, eller som på anden vis gør det nemmere at arbejde i højden. 

Danmarks største udlejer af arbejdsplatforme og tunge hejs udvider endnu engangenten komplimenterer hovedproduktet, arbejdsplatforme

Alimak 2 tons hejs – den intelligente løsning til byggeri i højden

Platform.as vil i fremtiden satse på og opbygge en flåde af Alimaks tophejs, hvorfor virksomheden i første omgang investerer i 10 stk. Alimak Scando 450 20/32 hejs, kombineret med Alimak’s største hejs 3,2 tins. Hejset kan løfte 2.000 kg. mens selve hejsestolen måler 3,2 meter i længden. Hejset er naturligvis godkendt til både at transportere materiel og personer. 

Det fleksible Alimak hejs har flere fordele, udover kapaciteten, som gør det til et godt værktøj på store byggepladser med mange brugere og stor belastning af hejset til følge. For eksempel har hejset et intelligent styresystem, hvilket betyder, at når flere brugere på forskellige etager ”kalder” på hejset, kører det ikke blot til dem der har trykket først. Det udregner derimod hvilken rækkefølge det skal besøge etagerne i, for at optimere tiden bedst muligt – og dermed nedbringe ventetiden. 

Udover det intelligente afhentningssytem, betyder et særligt start og stop system, at hejset er mere behageligt at benytte, sammenlignet med andre hejs på markedet, idet det starter og stopper blødere. Det betyder også, at man vil opleve færre nedbrud, da der slides mindre på hejset.

En ekstra hånd til arbejdet

Platform.as har i en årrække tilbudt sine kunder at leje minilæssere, som tilleje, når man lejer arbejdsplatforme af virksomheden. Denne service vil Platform.as fortsat tilbyde, men virksomheden har besluttet at opgradere den eksisterende flåde af minilæssere til 10 stk. Giant Tendo 5048 teleskoplæssere, med en læssehøjde på 4,8 meter og en løftekapacitet på 585 – 2490 kg. 

Den nye Giant GT5048 har, i modsætning til de mindre læssere, en kabine som yder større sikkerhed og afskærmning for vind og vejr. Selvom maskinen er kompakt og dermed nem at navigere på mindre arealer, betyder den kraftfulde 50 hestes motor, at den er et super hjælpemiddel når fx mursten, mørtel, vinduer, døre eller lignende skal læsses på platformen. 

Certificeringer giver sikkerhed for Platform.as’ kunder

Platform.as er sat i verden for at give byggepladser, landet over, et løft – og det har virksomheden gjort på tusindvis af byggepladser i tæt ved 15 år. Om det er ved hjælp af en eller flere af de mere end 350 arbejdsplatforme, som virksomheden råder over, kombineret med en teleskoplæsser, eller med et byggehejs til transport af tunge materialer og mandskab, kan du altid være sikker på, at virksomhedens maskiner lever op til alle standarder samt at service er overholdt. Platform.as er nemlig både DRA og ISO9001 certificeret, hvilket betyder, at virksomheden lever op til ekstremt høje standarder indenfor sikkerhed, arbejdsmiljø, miljø og mange andre vigtige faktorer.  

Kontakt Platform.as, hvis du vil høre mere om hvordan virksomheden kan hjælpe med at indrette jeres byggeplads, så effektivt som muligt. 

Ring på tlf. 70 777 848 eller skriv på mail@platform.as

Du kan også læse meget mere på www.platform.as