Spanske Skifer

Spanske Skifer

Silver Medina skifer – Blikkenslagerens favoritskifer
 
Silver Medinas naturlige skifer kommer fra Orense – naturens skiferhjerte i Nordvest - Spanien. Dette er et meget populært valg blandt blikkenslagere og det er der mange grunde til. Den er nem at arbejde med og te ksturen er g lat og ensartet me d en smuk blå - sort farve . Når sollyset rammer fra den rigtige vinkel, kan det syne som om, at beklædningen er sølvfarvet. Silver Medina har få synlige pyrit (farven er messinggul eller sølvfarvet og har metalglans og stregfarven er grønbrun), som er et mineral der hører til sylfiderne – også kaldet svovlkis, ræveguld eller narreguld. Det er en sammensætning af jern og svovl, og findes over hele jorden. Pyriten er inaktiv og ruster derfor ikke. Den er en meget populær bl.a. pga. korn ene , der giver en helt særlig fremtoning samt den lett e vægt. Den unikke farve er fuldkommen naturlig og falmer ikke. Heller ikke i kraftigt solskin.
 
Det er ikke uden grund at Silver Medina er en af de mest efterspurgte naturskifer på det franske marked. Det franske marked aftager meget store mængder naturs kifer, så de taler af erfaring når de udtrykker deres begejstring for Silver Medina . De få synlige pyrit har ingen effekt på kvaliteten og bemærkes ikke ret meget, men er med til at give skiferen e t unikt særpræg.
 
Der tilbydes 50 års garanti på Silver Medina.
 
Dark Medina - enestående naturmateriale med uovertrufne tekniske

Dark Medina skifer kommer fra et stenbrud i Cabrera - bjergene , som er et af de fineste stenbrud i den mest berømte skiferproducerende region i det nordvestlige Spanien. Dark Medina er en eksklusiv skifer med en helt unik og naturlig dybblå - sort farve, der ikke falmer i sollys – heller ikke i skarp sol. Den er i øvri gt kendt for sine karakteristiske langsgående korn.

Desuden er den også godkendt til brug af de franske myndigheder – som opretholder de højeste og strengeste standarder omkring skifer i verden. Dark Medina er vores mest solgte skifer til facader begrund af dens unikke mørke farve, med Dark Medina får man en beklædning der ændrer udsende ud fra lys og vejr.

Naturskifer har været anvendt i Danmark siden midten af 1800 - tallet, og vælges stadig den dag i dag pga. holdbarhed og dets klassiske og smukke udseend e. Dark Medina er blevet testet efter nogle af markedets strengeste og mest respekterede standarder, og har opnået fantastiske resultater ved alle test.

Dark Medina skifer

Dark Medina skifer

Enestående naturmateriale med uovertrufne tekniske egenskaber

Læs mere

Silver Medina Skifer

Silver Medina Skifer

Det sikre valg fra Naturens skiferhjerte

Læs mere

Grey medina skifer

Grey medina skifer

Blikkenslagerens favoritskifer

Læs mere

Vermont skifer

Vermont skifer

Karakterfuldt, holdbart og et eksklusivt materiale

Læs mere

Dark Medina Skifer - produktblad

Dark Medina Skifer - produktblad

Et enestående naturmateriale

Læs mere

Silver Medina Skifer - produktblad

Silver Medina Skifer - produktblad

Naturskifer til facade og tag - en fremtidssikret løsning

Læs mere

Grey Medina Skifer - produktblad
Vermont skifer - produktblad

Vermont skifer - produktblad

Naturskifer er et karakterfuldt, holdbart og eksklusivt materiale

Læs mere

flooring
roofing

Relaterede produkter

Phyllite Skifer

Phyllite Skifer

Grey Medina


Vermont Skifer

Vermont Skifer

Green, red, purple og mottled