Glud & Marstrands produktionsafdeling i Hedensted

Aarsleff går under jorden hos Glud & Marstrand – undgår akutte kloakskader

Glud & Marstrands produktionsafdeling i Hedensted har taget konsekvensen af forældede og dårlige kloakker og prioriterer nu en langsigtet planlægning af investeringerne i kloakkerne. Tiltaget sker i tæt samarbejde med entreprenøren Per Aarsleff A/S og er et led i en klar strategi om at undgå dyre og akutte skader på rør og bygninger og derved sikre overblik, driftssikkerhed samt en økonomisk gevinst.

Opgravningsfri kloakfornyelse med 100 års levetid

Aarsleff udfører opgravningsfri renovering med strømpeforing, hvor man forer og forstærker eksisterende, nedslidte rør. Det betyder, at man krænger en polyesterforing ind i eksisterende rør, og derved sparer tid og omkostninger i forhold til opgravning af asfalterede eller flisebelagte områder.

- Vi har tilpasset de forskellige typer af strømpeforinger til det spildevand, der udledes i de forskellige produktioner, og vores strømpeforinger har en dokumenteret levetid på op til 100 år., siger Henrik Brøndum.

Sideløbende med renoveringen af det gamle ledningsnet i Hedensted er der etableret separatkloakering, så man nu har et to-strenget afløbssystem, der er 100 procent fremtidssikret.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Referenceprojekter fra Per Aarsleff A/S

Søndervangen Afd. 24

Søndervangen Afd. 24

Anlægsarbejde | Aarhus | 93 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus med 144 lejligheder på 3 etager . Selve...

Langkærparken i Aarhus

Langkærparken i Aarhus

Udv.renovering | Aarhus | 471 Mio.kr

Udv.renovering af energi optimering/renove i Aarhus med 862 lejligheder på 3 ...