Langkærparken i Aarhus

Udv.renovering af energi optimering/renove i Aarhus med 862 lejligheder på 3 etager . Selve byggeriet er påbegyndt januar 2014 med en beregnet byggeperiode på 30 måneder til en anslået udgift på 471 mio.kr med et brutto areal på 68000 m².

Bygherren er Al2bolig og Byggeskadefonden er bygherrerådgiver og som arkitekt er valgt Arkitema K/S. Projektet udføres i form af totalentreprise som håndteres af Enemærke & Petersen A/S Vest som er totalentreprenør. ,som ventilationsentreprenør er GK Danmark A/S og Ribe VVS Service A/S er valgt som VVS-entreprenør. El-installationerne håndteres af Virklund Installationsforretning A/S.

Som led i et større energirenoveringsprojekt for det Almennyttige Boligselskab AL2 Bolig, renoverer Aarsleff Rørteknik i underentreprise for Enemærke og Petersen A/S kloakledningerne under hver af de 34 boligblokke.

No-dig renovering Fordi spildevandsledningerne under boligblokkene løber dybt under blokkenes fundamenter, udføres renoveringen ved Aarsleff Strømpeforing, en Nodig metode, der er en væsentligt mere tidsbesparende løsning i forhold til opbrydning af betongulve og fundamenter. 

Vi anvender vores egenudviklede og patenterede teknologi med LED-hærdning. Udover at det er markedets mest miljøvenlige metode, egner metoden sig også optimalt til arbejde, hvor det er svært at komme til ledningerne.

Tæt samarbejde med andre aktører Projektet udføres i etaper frem mod 2016, hvor vi hver tredje uge begynder på en ny boligblok. Fordi 

vores arbejder er en del af et større projekt, koordinerer vi vores arbejder med både totalentreprenøren og øvrige underentreprenører som nedbrydningsfirma, VVS-firma og graveentreprenør.

 
Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Flere produkter fra Per Aarsleff A/S

Bolig

Bolig

Kvalitetsløsninger med lang holdbarhed


Industri

Industri

Vi anvender den nyeste teknologi inden for opgravningsfri fornyelse


Institution

Institution

Erfaring med fornyelse af ledningssystemer i offentlige og private institutioner


Rådgiver

Rådgiver

Så er du sikret et godt resultat


Udbud

Udbud

Hjælper med at vurdere, hvilken udbudsform der egner sig bedst til dit projekt


Referenceprojekter fra Per Aarsleff A/S

Søndervangen Afd. 24

Søndervangen Afd. 24

Anlægsarbejde | Aarhus | 93 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus med 144 lejligheder på 3 etager . Selve...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår