Penthouse og tagterrasse

Annonce – Dato 26 okt 2017

Ståltagelementer med stor styrke, store spændvidder og lav indbygningshøjde

Penthouse og tagterrasse

Penthouse og tagterrasse

Ståltagelementer med stor styrke, store spændvidder og lav indbygningshøjde

Tagelement A/S producerer Skandek Ståltagelementer, som nok er dyrere end de fleste andre tagløsninger, men kombinationen af stor styrke, store spændvidder og lav indbygningshøjde gør til gengæld at man kan spare på de bærende stål- eller betonkonstruktioner samt på fundamenter og jordarbejde.

Penthouse

Skandek Ståltagelementer er blevet anvendt til mange former for penthouse-løsninger, både på nybyggeri og på eksisterende bygninger, som har fået en ekstra etage på.

Ingen ekstra konstruktioner

Ved eksisterende etageejendomme kan man som regel spare store omkostninger til at skulle forstærke de eksisterende bygningskonstruktioner, da Skandek Ståltagelementer er meget lette og har en stor spændvidde, både som etagedæk og nyt tag. Ofte kan Skandek spænde fra facade til facade, og således skal der ikke udføres ekstra konstruktioner.

Tagterrasser

Skandek Ståltagelementer er også anvendt til mange former for tagterrasser, hvor der er krav om niveaufri adgang fra boliger til tagterrasser, stor isoleringsevne, lav indbygningshøjde og brandkrav som BS 60.

En ekstra etage

Ved at anvende Skandek Ståltagelementer får man alle de nævnte fordele. Således kan der være store besparelser på den samlede bygningshøjde, hvilket i flere tilfælde har betydet at bygherren kunne få en hel etage mere på hele byggeriet.

100% uorganisk

Skandek Ståltagelementer er opbygget af de patenterede Skandek bjælker og er udført af 100 % uorganiske materialer. Det sikrer, at der aldrig vil kunne opstå råd og svamp i konstruktionen, selvom taget eller tagterrassen skulle blive utæt eller der kommer byggefugt ind i forbindelse med byggeriet. Materialerne er ligeledes 100 % ikke-brændbare.

Brandgodkendelser

Skandek Ståltagelementer leveres som standard næsten altid som en BS 60 konstruktion. Skandek kan også leveres som en BS 120 konstruktion.

Lydforhold

Skandek Ståltagelementer er i flere byggerier afprøvet med hensyn til lydforhold og i alle de undersøgte byggerier blev BR 2015-krav overholdt omkring trinlyd og lejlighedsskel.

CE-godkendt

Skandek er som de eneste ståltagelementer i Danmark CE-godkendt.

Levetid

En Life Cycle Assessment fra IPU-afdelingen på DTU beskriver, at Skandek Ståltagelementer har en levetid på min. 100 år. Der er siden 2000 udført ca. 800.000 m² Skandek Ståltagelementer i Danmark, Norge, England, Færøerne, Island og Grønland, så der er tale om et gennemprøvet tagsystem.

Se mere på www.skandek.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår