Involverede firmaer

Cembrit A/S

Det gamle eternittag er på dette 70’er-hus er erstattet af et nyt og stilrent Cembrit Toscana tag. Sammen med de vandskurede mure og den flotte nye gavl med Cembrit Solid i sort fremstår huset nu med et moderne og stilrent look. Husets beboere, som har forestået renoveringen, fortæller, at de er glade for det helt unikke udtryk huset har fået, særligt på grund af det nye spændende tagprofil Cembrit Toscana. Kombinationen af bølger og plane flader giver et moderne og stilrent udtryk, og husets ejere glæder sig over, at huset efter renoveringen lever op til deres stil og et nutidigt design, mens sjælen og de hyggelige omgivelser er bevaret. Mere konkret er der på huset monteret Cembrit Toscana i sort, som er harmonisk afsluttet med en konisk rygning. På gavlen er den farveægte facadeplade Cembrit Solid (S 191) monteret i store, vandrette formater, og samme pladetype er anvendt som stern.

Cembrit Toscana i fibercement sikrer et robust og stort set vedligeholdelsesfrit tag, der holder sit udseende og flotte overflade i mange år. Pladerne minder om tegl, men koster kun lidt mere end et bølgepladetag, fordi der er tale om et let tag. Facadepladen Cembrit Solid er en gennemfarvet og overflademalet facadeplade, sikrer en flot overflade i mange år. Denne plades egenskaber sikrer en robust og farveægte overflade, der ældes ensartet.

 
 

Produktkoblinger

Tag

Smukt, holdbart og vedligeholdelsesfrit tag


Relaterede projekter

Boserup Syd

Boserup Syd

Boserup

Projekt: Boserup Syd Lokation: Boserup, Danmark Arkitekt: Krilov Arkitekt...


Det Biologiske Hus

Det Biologiske Hus

Middelfart

Arkitekt og bygherre: 1:1 arkitekter A/S Nybygget 1-plans bygning ca....


Energirenovering i Greve

Energirenovering i Greve

I en udlejningsejendom på Hundige Strandvej 192-194 i Greve kan boligforening...


FBA Huse

FBA Huse

Viborg

Nyopførte FBA huse i Viborg


Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår