Oplev de nye Spaze boliger fra Prodatek

Annonce – Dato 26 mar 2020

Hvordan kan man få kvalitetsboliger, der samtidig er billige – både at opføre og bo i? Svaret er Spaze – de nye færdige boligmoduler fra Prodatek, som er valgt af boligselskabet AAB Silkeborg.

Her kan man nu bo i en 2-værelses lejlighed på 43 kvm for kun 3.200 kr. om måneden inklusive forbrug.
Boligselskabet har tidligere på året fået leveret 1. etape med 12 lejligheder – og skal nu i gang med etape 2 med yderligere 14 Spaze boliger. Disse fås også i en 3-værelses version på godt 80 kvm.

Færdige 2- og 3-værelses boligmoduler fra Prodatek er valgt af AAB Silkeborg

En unik boligtype

Spaze boligmoduler leveres – selv om de er billige – fuldt færdige og funktionelle i god kvalitet på byggepladsen og skal blot tilsluttes el, vand og kloak. En ’plug and play’ løsning, der vil kunne opfylde det stigende behov for boliger til en husleje, alle har råd til at betale. Der er stor interesse – også fra udlandet – for denne unikke boligtype.

Spaze - med 98% genanvendelse

Spaze er fabriksproduceret modulbyggeri fra Randers-virksomheden Prodatek. Modulerne er opført i stål og beklædt med tegl, og 98% af materialerne kan genanvendes. Konstruktionen er uorganisk, dvs. uden brug af træ, og er dermed fri for fugtproblemer, skimmelsvamp og lignende.

Erfaringerne med de nye lejligheder er så gode, at AAB Silkeborg ser frem at tage 2. etape med Spaze-boliger i brug den 1. juli 2020. Når fundamentet er støbt, kan de nye boliger monteres og være klar på en uge.

Se mere på www.prodatek.dk

Prodatek - fokus på bæredygtighed og innovation

Prodatek - fokus på bæredygtighed og innovation

Prodatek har fokus på optimering af miljørigtige og kvalitetsbevidste løsninger inden for modulbyggeri. Vi forhandler både stålkonstruktioner til opbygning af huse og andre typer bygninger - samt forskellige bygningsfacader i både tegl og skifer. Prodatek har udviklet unikke systemer, der gør det nemt og hurtigt at lave en smuk og holdbar facade på alle former for byggeri. Vi er en virksomhed med fokus på både bæredygtighed og innovation. Derfor prøver vi hele tiden forskellige materialer, nye underleverandører og nye idéer af for at få det bedste modulbyggeri på markedet.