Opfrisk facaden og moderniser med en danskproduceret karnap fra 2K

Annonce – Dato 21 jan 2021

Karnapper er meget efterspurgte indenfor byggebranchen for tiden og det åbenlyse valg, når det handler om at give boligen et facelift, der både moderniserer facaden og samtidigt øger lysindfaldet i hjemmet markant.

 facaden og samtidigt øger lysindfaldet i hjemmet markan

Høj kvalitet og godt håndværk fra 2K

Hos 2K arbejder vi altid på at tilbyde de rette løsninger til vores kunder. Uanset om det er karnapper, kviste, ovenlysvinduer eller helt unikke specialløsninger, vil der altid kunne forventes høj kvalitet og godt håndværk, når du vælger et 2K produkt. 

Langtidsholdbare produkter

Hos 2K vil vi kun levere produkter, som vi kan være stolte af, også om mange år. Derfor synes 2K, at du skal vælge os som din leverandør af karnapper til dit næste byggeprojekt.    

Yderligere information:

www.2-k.as, tlf. 70 60 55 52.

Skriv en mail til salg@2-k.as med dine tegninger samt mål og lad 2K give dig et tilbud på din næste danskproducerede karnap i høj kvalitet.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår