Nyt trendskabende gulv er fyldt med ”fejl”

Annonce – Dato 9 jun 2020

Old Factory er et nyskabende egetræsgulv, der ser ud som et gammelt slidt fabriksgulv og skaber en rå, brutal og meget eksklusiv stil i boligen.

eksklusiv stil i boligen

Knasthuller, åbne revner, uensartede overflader og rustne metalstykker er normalt sikre garantier for reklamationer og utilfredse kunder, når der handles med nye trægulve.

Men det gælder ikke for et nyt egetræsgulv fra Arbony. Her er det stik modsat. Gulvet hedder Old Factory og adskiller sig fra alle andre gulve ved at have netop denne række af grove ”fejl og mangler” som helt nye og unikke stilskabende kvaliteter.

Som navnet antyder, så er Old Factory inspireret af de slidte og medtagne trægulve i gamle fabriksværksteder. Dette karakteristiske look overfører Arbony nu til boligen i en meget autentisk form, og de nye gulve giver rummet en helt speciel stil og atmosfære, der på én gang er rå og brutal – og uhyre eksklusiv.Old Factory inspireret af de slidtrå og brutal – og uhyre eksklusiv

Old Factory er fremstillet af nøje udvalgt nordfransk egetræ, der er kendetegnet ved at have verdens vel nok højeste tannin-indhold og de smukkeste åretegninger. Træerne vokser i et smalt klimabælte i regionerne Alsace og Lorraine samt et mindre område syd for Paris. Hver enkelt planke får en individuel manuel efterbehandling, der tager omkring 10 dage og bevirker, at træet visuelt ældes med cirka 200 år.

Behandlingen bygger på stor viden om træets naturlige ældning, gedigent håndværk og en selvudviklet metode, hvor tanninerne aktiveres, og træet oxyderes på en måde, så ældningsprocessen fremskyndes.

Disse ændringer giver træet det meget gamle udseende og skaber de eftertragtede huller og revner samt den meget uensartede overflade. Der anvendes ingen farvepigmenterede olier eller kunstige syntetiske stoffer. De nye forskellige farvenuancer er helt naturlige og stammer fra variationerne i tannin-indholdet.

farvenuancer er helt naturlige og stammer fra variationerne i tannin-indholdet

Old Factory kan leveres som komplette gulvløsninger i forskellige grå, brune eller røgede farvenuancer efter ønske. Som standard er der monteret forskellige former for små rustne metalplader nede i gulvets overflade, og flere af dem er placeret over åbne revner, så de ser ud som datidens reparationer. Disse metalplader kan dog fravælges efter ønske.

Arbony ligger i den belgiske by Flemalle og er et stort snedkeri, der har specialiseret sig i fremstilling af egetræsgulve med et gammelt look. I Danmark er det Københavns Listefabrik i Søborg, der har agenturet på alle gulvene fra Arbony. Københavns Listefabrik er blandt andet berømt for at være optaget i Guinness Rekordbog for verdens største udvalg af trælister. Udvalget af trælister består af over 1.200 forskellige varenumre.

Du kan læse mere om trægulve fra Københavns Listefabrik her.

Mere om produktet Massive PlankeGulve

Massive PlankeGulve

Kæmpe udvalg – Besøg vores showroom i Søborg

Listekatalog 2021

Listekatalog 2021

Stort udvalg i hårdttræs- og hvidmalede lister. Mere end 1100 varenumre

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår