Nyt radonsystem fra DAFA

Dato: 17 maj 2018

Beskyttelse mod den sundhedsskadelige radongas

Radon er på alles læber. Særligt fordi Bygningsreglementet stiller høje krav om radonsikring ved nybyggeri. Derfor introducerer DAFA nu et komplet system til radonsikring, og DAFAs samlede systemløsninger omfatter nu tætning fra undergrund til tagryg.

DAFA Radon System er således det nyeste skud på stammen af systemløsninger til tætnings- og ventileringsopgaver i byggeriet. Der er tale om en systemløsning, der i lighed med DAFA AirStop System og DAFA AirVent System består af en række folier dedikeret til anvendelsesområdet, der suppleres med en række tilbehørsprodukter.

”Det nye radonsystem har vi gennem længere tid haft i støbeskeen. Det har været naturligt for os at udvikle et system, der også kan sikre mod sivende radongas fra undergrunden. Vores fokus har ligget på, at produkterne lever op til gældende krav, så alle vores kunder fra starten kan have tillid til systemets holdbarhed”, fortæller Jens Eg, Director of Building Materials fra DAFA A/S.

DAFA's Radonsystem har høj radonsikring

Det nye DAFA Radon System består af produkter, der er skræddersyet til etablering af radonsikring. Et komplet system med folie og en række tilbehørsprodukter herunder murfolier, der gør det sikkert, nemt og effektivt at udføre radonsikring.

Komplet radonsystem

Det nye system er et effektivt og sikkert tætningssystem mod radon. Ved hjælp af komponenterne i DAFA Radon System, der kombinerer polymerteknologi og radontætningsteknikker, kan bygningsdesignere vælge den optimale løsning til tætning i stueetage, gulve og fundamenter.

Systemet forhindrer radongasser i at trænge ind i bygninger og kan anvendes til de fleste typer af opvarmede byggerier f.eks. boliger og kontorer. Det komplette system består af folie og tilbehørsprodukter som rør- og kabelkraver, tætningsmasse, UV tape og radonbrønd samt murfolier i 10 forskellige dimensioner.

Godkendt efter gældende krav

Produkterne i systemet er holdbare, gennemtestede og lever op til gældende krav i hele Norden. Det er det norske institut, SINTEF Certification, der har testet og godkendt produkterne i systemet. Dermed har den danske byggebranche maksimal sikkerhed for at DAFA Radon System lever op til de krav, der stilles til radonsikring.

Montagevenlige produkter

Produkterne er i lighed med DAFAs øvrige systemer designet, så montagen foregår nemt, hurtigt og sikkert. Som for DAFAs andre systemløsninger omfatter radonsystemet også en veldokumenteret og let tilgængelig montagevejledning.
Derfor har byggeriets professionelle partner være helt trygge ved at udføre opgaver med de nye radonprodukter. Montagevejledningen er overskuelig og forsynet med forklarende beskrivelser og illustrative tegninger.

DAFA Radon System forhandles af landets tømmerhandlere og byggemarkeder.

 

Referenceprojekter fra

Aarhus Havn

Aarhus Havn

Nybygning | Aarhus | 200 Mio.kr

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 5 etager . Selve byggeriet er påbegynd...

Nobis Hotel Copenhagen

Nobis Hotel Copenhagen

Ombygning | København | 80 Mio.kr

Ombygning af hotel/motel svarende til 1 bygninger i København med 80 lejlighe...

Udvidelse af Slagelse Sygehus

Udvidelse af Slagelse Sygehus

Tilbygning | Slagelse | 650 Mio.Kr

Tilbygning af hospital i Slagelse på 4 etager . Selve byggeriet er påbegyndt ...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår