Nyhed: Ny gardinstang med LED lys

Dato: 28 sep 2016

Hygge, smukt lysnedfald, natlys og tyverisikring i én løsning

Nyhed: Ny gardinstang med LED lys

Ny gardinstang med LED lys

Hygge, smukt lysnedfald, natlys og tyverisikring i én løsning

Den nye gardinskinne fra Aluproff har indbygget LED lysteknik fra OSRAM, der giver et flot lys direkte ned på gardinstoffet, som man dermed også kan have glæde af, når det er mørkt. Lyset falder ca. 50-70 cm ned af stoffet, langs de bløde bølger. 

Unikt lysnedfald på gardinet

”Når man vælger et gardinstof i en butik, foregår det som regel i dagslys. Når gardinet så er monteret derhjemme, og man trækker for, har man ikke samme oplevelse. Med denne opfindelse får man også glæde af stoffet om aftenen. Lyset falder mellem hver eneste bølge I gardinet, og det giver et helt unikt lysnedfald på stoffet”, siger marketingschef hos Aluproff, Rasmus Stilling, og fortsætter: ”Gardinet skruer ned for lydene udefra, og LED lyset skruer op for hyggen indenfor”. Velourstoffer, som vist på billedet, gør sig særdeles godt, fx fra producenten Pagunette, som Aluproff samarbejder med.

Indstil, tænd og sluk med smartphone

Man kan styre lyset i gardinstangen med sin smartphone eller tablet og indstille den til at tænde om aftenen og slukke om natten, eller til at tænde og slukke hver dag i ferien som tyverisikring. Man kan altså have lys i vinduet uden at have lys i hele huset, og dermed også spare på strømmen.

Yderligere oplysninger: Tlf. 4360 0063 eller www.aluproff.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår