Ny armaturserie der gør det nemt at være pris- miljø- og designbevidst

Dato: 7 Feb 2019

Gustavsberg har været med til højne standarden på de nordiske badeværelser i 190 år (!) fra grundlæggende hygiejne til innovative løsninger og miljøvenlig teknologi af seneste tilsnit.

Atlantic armarturer fra Gustavsberg

Med den nye serie armaturer under navnet ”Atlantic”, har formålet fortsat været at hæve overliggeren for selv svensk standarddesign. De, der har deltaget i arbejdet med fremstillingen af det nye armatur, beskriver projektet som ”et gigantisk gruppearbejde”. Atlantic er udviklet i tæt samarbejde med industridesignvirksomheden Propeller, men også indkøbere, leverandører og montører har været involveret i projektet. Resultatet er en løsning, der passer til alle i hele kæden.

Formgiverne bag Atlantic har opnået en lethed i udtrykket, som tilfører en følelse af design og kvalitet på ethvert badeværelse – fra herregård til sommerhus og stilbevidst storbylejlighed. Atlantic-seriens køkkenarmatur har den samme effekt i ethvert køkken. Atlantic er et gennemtænkt sortiment med armaturer til håndvask, bruser, badekar og køkken-vask.

Ny armaturserie gør det let at være pris- miljø- og designbevidstBlyfri armatur fra Gustavsbergblyfri varianter med energiklassifikation, som er udstyret med smarte vand- og energisparefunktioner

Blyfri varianter

Alle modeller fås i en standardudgave. For at leve op til markedets strengeste krav findes der også blyfri varianter med energiklassifikation, som er udstyret med smarte vand- og energisparefunktioner. Vi vil vove den påstand, at Atlantic altid er det rigtige valg – uanset om du prioriterer design, funktion, montering, miljø eller kvalitet.

Atlantic gør det nemt at være prisbevidst, miljøbevidst og designbevidst på samme tid.

Yderligere information: PR-konsulent Pernille Holst Myers, Villeroy & Boch Danmark A/S, telefon 20 90 44 22
eller e-mail pernille@mytxt.dk

Referenceprojekter fra Villeroy & Boch Danmark A/S

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Udv.renovering | Roskilde | 77 Mio.Kr

Udv.renovering af universitet i Roskilde . Selve byggeriet er påbegyndt febru...

Axel Towers

Axel Towers

Nybygning | København | 550 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 16 etager hvoraf 5 etager er unden ...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår