Nu kan grøn ventilation se godt ud og let dimensioneres til hvert rum

Annonce – Dato 22 Feb 2022

InVentilates projektplaner er gratis og leveres med detaljeret rådgivning, dimensioneringsplaner og projektspecifikke indbygningsløsninger.

InVentilates projektplaner med detaljeret rådgivning, dimensioneringsplaner og projektspecifikke indbygningsløsninger

Det decentrale ventilationssystem MicroVent fra InVentilate til indbygning i facader bruger 85% mindre energi end et centralt ventilationsanlæg. Den bæredygtige profil betyder, at systemet er optaget i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri.

GRØN VENTILATION ”Samtidig er der andre klare fordele ved at vælge vores decentrale system. Det kan installeres uden rørføring og kræver ikke eget teknikrum, da hver MicroVent enhed har en indbygget styring”, fortæller Lasse Skaarup Andersen fra InVentilate.

TÆT SAMARBEJDE MED ARKITEKTER OG BYGNINGSKONSTRUKTØRER

Design spiller en vigtig rolle i nutidens byggeri, og her adskiller et system som MicroVent sig markant fra andre ventilationsanlæg:

”Nu kan ventilation se godt ud og er ikke længere noget, man behøver at gemme væk. Det åbner nye muligheder, som både arkitekter og bygningskonstruktører har fået blik for. Vi arbejder tæt sammen med dem, og vores rådgivning omfatter både indbygningsdesign og dimensionering. Resultatet er dels smarte designløsninger, der integreres i facadebeklædningen, dels detaljerede beregninger af luftforholdene i alle bygningens rum – og hvordan de styres i praksis. For eksempel med varmegenvindingen, der er på 92%, fugtmåling i badeværelset og i forhold til luftens CO2-indhold. Det hele kan gøres fuldautomatisk med vores ’rør ikke en finger’ løsning eller i en CTS-løsning, som også sikrer, at der er 0-tryk i huset uanset vindforholdene omkring bygningen”, forklarer Lasse Skaarup Andersen.

MicroVent bruger 85% mindre strøm sammenlignet med et centralanlæg

50% BILLIGERE I ANSKAFFELSE OG MED EKSTREMT LAVT ENERGIFORBRUG

I forhold til et centralt system er anskaffelsesprisen for MicroVent ofte 50% billigere, primært fordi det er uden rørføring og teknikrum.

MicroVent fra InventilateInstallationen af enhederne i facaden er så enkel, at en elektriker godt vil kunne udføre opgaven. Det betyder, at der kun vil være et minimalt entrepriseoverlap, og når anlægget tages i brug, er driftsomkostningerne ekstremt lave:

”MicroVent bruger 85% mindre strøm sammenlignet med et centralanlæg. En standard enhed bruger ved normal drift blot 5-6 Watt, og det er mindre end en LED-pære. Så løsningen er på alle måder grøn og bæredygtig”, understreger Lasse Skaarup Andersen.

IDEEL TIL BOLIGFORENINGER, SKOLER OG INSTITUTIONER

MicroVent enhederne fås i mange størrelser og er derved meget fleksibelt og kan let dimensioneres til forskellige behov – og regulere luftmængderne individuelt helt ned på rumniveau:

”Dette er blandt andet en fordel i boligforeninger, hvor beboerne ofte har vidt forskelligt behov. Og teknisk kan vi løse det, så beboerne tror, at ventilationen er slukket - selv om den ikke er det. Det hjælper boligforeningerne med at passe på deres bygninger i forhold til fugt og skimmel, da det ikke er alle, der husker at lufte ud”, siger Lasse Skaarup Andersen.

ventilationsanlæg fra MicroventInventilate ventilation og anlæg

MicroVent er med succes blevet valgt ved såvel nybyggeri som renovering af lejligheder - og i lokaler med behov for stort luftskifte, f.eks. skoler og daginstitutioner.

Se mere på www.inventilate.dk

Få lavet en gratis projektplan - kontakt Lasse Andersen la@inventilate.com Mobil: 4172 8130

Mere om produktet MicroVent ventilationssystem

MicroVent ventilationssystem

Decentral ventilation uden rør, let at montere i facade

Downloads

Downloads

Her har du mulighed for at downloade materiale om InVentilate

Læs mere

MicroVent detaljetegninger PDF
MicroVent detaljetegninger DWG
Microvent Bimobject RFA
Konceptet bag MicroVent

Konceptet bag MicroVent

Se vores video, der viser konceptet bag MicroVent

Læs mere

Referenceprojekter fra InVentilate Aps

Tiendeladen

Tiendeladen

Nybygning | Aalborg | 30 Mio.Kr

Nybygning af kollegier/ungdomsboliger i Aalborg med 32 lejligheder på 4 etage...

Grønnegården

Grønnegården

Udv.renovering | Aalborg | 0 Mio.kr

Udv.renovering af boligblokke i Aalborg . Selve byggeriet er påbegyndt juni 2...