Naturligt lys fra oven med dansk producerede ovenlys fra 2K

Annonce – Dato 26 jan 2021

Efter at have produceret kviste med glas i taget siden 2003, har 2K overført ideen til et unikt ovenlyselement. Udført på projektspecifikke mål med højeste isoleringsværdi og optimalt lysindfald, samt absolut minimalt vedligehold. Ovenlyselementerne produceres på projektspecifikke mål eller med fordel, på vores standart størrelser og udformes med løsninger, der tager hensyn til og optimerer byggeriets arkitektoniske udtryk og processer. 2K Kviste og Karnappers ovenlysvinduer kan montere i stort set alle konstruktioner, også i flade tage og tage med lav taghældning.

Ovenlys vinduer fra 2k kvistekviste og ovenlysvinuder

HØJ KVALITET OG HURTIG MONTAGE

2K Kviste og Karnappers ovenlysvinduer er produceret med afsæt i 2K’s filosofi om fantastisk håndværk, der er produceret med respekt for bygningen og løfter dens funktion og finesse. Ovenlysvinduerne er produceret med afsæt i stor erfaring fra kvisteproduktion og -montage. Herfra er principperne om ensartet høj kvalitet samt hurtig montage på pladsen overført til de enkelte ovenlyselementer.

OVENLYS MED LIV, LYS OG ELEGANCe

Med et ovenlysvindue fra 2K Kviste og Karnapper inviteres solens naturlige stråler ind i hjemmet og åbner for mere harmoni i rummene. 2K hjælper med individuelle tilpasninger, som giver lys og plads. Ovenlysvinduerne er udformet i ensartet høj kvalitet efter gode danske håndværksprinipper og er optimeret til at mindske byggeomkostningerne. 2K’s ovenlysløsninger dækker helt fra flad tagtype til mansardtag. Hovedformålet er naturligvis at bringe lys til boligen, men ligeledes at sørge for gode forhold til ventilation og udluftning. Ovenlysene laves naturligvis i både firkantede og runde modeller og silketrykket på glasset kanlaves i kundens ønskede ral farve, farven bliver tryk på undersiden af glasset for optimal levetid og man må derfor tage højde for det blågrønlige skær glasset tillægger farven.

STÆRKT SIKKERHEDSGLAS EFTER DE NYE 2021 REGLER

2K anvender løsninger, hvilket giver unik finish og udtryk og fordele til ovenlysvinduet, da der ikke bruges aluminiumslister og anden glasbefæstigelse, derved undgås kuldebroer og kanter som kan være med til at holde på skidt og snavs. Resultatet er en æstetisk flot og vedligeholdelsesvenlig overflade i rent glas, der suger sollyset ind og holder sig flot takket være det stærke hærdede glas.

Ovenlysvinduer i samarbejde med Rockwool

OVENLYSVINDUER I SAMARBEJDE MED ROCKWOOL

Karmen til ovenlysvinduet er optimeret i samarbejde med Rockwool med anvendelse af deres produkter i karmen, for optimal U-værdi samt stor holdbarhed af det samlede element. Løsningen tilgodeser levetiden på de enkelte delelementer i konstruktionen, således at fugen, der tætner konstruktionen ved overgang fra glas til karm, ligger under glasset for optimal levetid på denne. Ved anvendelse af præfabrikerede elementer optimeres byggepladsudgifterne og giver en ensartet høj kvalitet, som ikke kan opnås ved pladsbyggede løsninger.

FIRMAPROFIL

2K Kviste og Karnapper har egen tegnestue og produktion samt faste montører. Dette for at have optimal koordinering af processerne i tæt samarbejde med rådgivere og bygherrer. Alle produkter produceres i dansk kvalitet fra fabrikken i Lem ved Skive. 2K leverer ovenlysvinduer med afsæt i høj dansk kvalitet, der er æstetik og viser respekt for den bygning, hvorpå de monteres med største nøjagtighed.

Kontakt 2K Kviste og Karnapper’s rådgivere for at høre mere om mulighederne.

Mere om produktet Ovenlysvinduer

Ovenlysvinduer

Ovenlysvinduer er produceret med afsæt i vores filosofi om fantastisk håndværk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår