Multifleksibilitet sikrer Pressalit vinderpris

Dato: 3 Aug 2017

Et sideforskydeligt toilet har sikret Pressalit en Danish Design Award

Multifleksibilitet sikrer Pressalit vinderpris

Multifleksibilitet sikrer Pressalit vinderpris

Et sideforskydeligt toilet har sikret Pressalit en Danish Design Award

Pressalit har vundet en Danish Design Award 2017 i kategorien ’Better Work’. Overrækkelsen fandt sted den 8. maj i København ved et storstilet awardshow. Multifleksibilitet, bedre arbejdsvilkår og højere selvhjulpenhed ligger bag pristildelingen.

Et sideforskydeligt toilet, udviklet i samarbejde med Silkeborg Kommune

Det er en stolt vinder, der efter et langt og dedikeret udviklingsarbejde nu kan nyde synet af designbranchens eftertragtede trofæ, nemlig en Danish Design Award i kategorien ’Better Work’. I samarbejde med Silkeborg Kommune har Pressalit udviklet et sideforskydeligt toilet, som både plejesektoren og altså også designbranchen klapper i hænderne over.

”En supergenial løsning, der giver stor fleksibilitet i badeværelset,” lyder det fra Silkeborg Kommunes konsulent i velfærdsteknologi, Mette Sangild Langdahl, mens komitéen bag prisuddelingen udtrykker det som ”en gennemtænkt, innovativ og effektiv løsning på hverdagens udfordringer”.

Bedre arbejdsvilkår for alle

Det sideforskydelige toilet er designet til Marienlund Plejecenter i Silkeborg. For at kunne håndtere fremtidens fleksible behov er plejecenteret udstyret med det nyeste inden for hjælpemidler. Og intet er overladt til tilfældighederne.

”Toilettet er monteret på en plade udenpå selve væggen og kan både indstilles i højden og flyttes sidelæns. Dermed kan det enten skubbes tættere på håndvasken eller give plads til personale på hver side” fortæller Holger Søe Plougsgaard, udviklingschef hos Pressalit.

Det sideforskydelige toilet giver både brugere og hjælpere i handicap- og ældresektoren de bedste betingelser. Det skaber værdighed, minimerer risikoen for faldulykker og overbelastninger, og samtidig betyder fleksibiliteten, at baderummet med et snuptag kan tilpasses brugerens behov, så nye investeringer eller gentagne renoveringer vil være overflødige – også når nye beboere med andre behov flytter ind.

Anerkendelse gør godt

Hos Pressalit ser man prisen som et motiverende skulderklap. Men at tænke funktionelt, innovativt og æstetisk på én og samme tid er ikke noget nyt for Ry-virksomheden, som er kendt for at udvikle ting, der er så selvfølgelige, at når først de er der, kan man slet ikke forestille sig et liv uden.

”Det er selvfølgelig skønt med en anerkendelse fra den etablerede designbranche, men for os er det at fokusere på optimering af arbejdsvilkår ikke noget nyt. Vi har altid søgt at højne brugeroplevelsen – både for hjælpepersonale og plejekrævende borgere. Det er en naturlig del af vores DNA; at fjerne de små bump på vejen for at højne arbejdsglæden, værdigheden og livskvaliteten,” fortæller adm. direktør i Pressalit, Kim Boyter.

Se mere på www.pressalit.com eller ring på tlf. 8788 8676.

Referenceprojekter fra

Kolding Sygehus – 2. etape

Kolding Sygehus – 2. etape

Tilbygning | Kolding | 200 Mio.Kr

Tilbygning af hospital i Kolding på 2 etager . Selve byggeriet er påbegyndt m...

DNV-Gødstrup - Fase 1

DNV-Gødstrup - Fase 1

Nybygning | Herning | 1264 Mio.kr

Nybygning af hospital i Herning på 8 etager . Selve byggeriet er påbegyndt ma...

Aabenraa Sygehus/Akutsygehus

Aabenraa Sygehus/Akutsygehus

Tilbygning | Aabenraa | 406,0 Mio.Kr

Tilbygning af hospital i Aabenraa på 4 etager . Selve byggeriet er påbegyndt ...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN