Moderne kontorbygning med ekstra stor solafskærmning

Dato: 2 jul 2019

I Danmarks næststørste kommune Viborg stod AC Hydraulic A/S kontorbygning færdig i 2018. Byen ligger midt inde i landet og byder, udover en charmerende gamle bydel og kendte kirker såsom den Viborgs romerske domkirke, på et stort industriområde med forskellige virksomheder inden for automobil- og hydraulikbranchen.

Holdingselskabet AC Hydraulic Estate er markedsførende inden for fremstilling og reparation af værksteds- og lastbilskraner og tilbyder desuden en bred vifte af løfteanordninger til automobilbbranchen. Således er Viborgs industriområde det ideelle sted for virksomheden og AC Hydraulic A/S nyopførte kontorbygning.

Zip-Screen-systemet heroal VS Z er en alsidig tekstil solafskærmning

Et væsentligt krav til kontorbygningen er at skabe et behageligt og sundt indeklima. Med den rette solafskærmning kan store glasoverflader afskærmes optimalt - for effektiv varmebeskyttelse om sommeren og varmeisolering om vinteren, samt beskyttelse mod uønsket indkig. For at imødekomme disse krav blev tekstil solafskærmningen heroal VS Z udvalgt. Udover effektiv varme-, visuel og blændbeskyttelse kan heroal VS Z benyttes til at skabe store og vinduafhængige afskærmninger. Bygningen blev af AC Hydraulic Estate udstyret med heroal VS Z solafskræmning i samarbejde med den danske heroal partner ALUX A/S. Producenten heroal har mangeårig erfaring med pålidelige partnere i Skandinavien.

Selv specialløsninger som ekstra store elementer kan implementeres sikkert og hurtigt. Således er heroal solafskærmninger installeret i mange forskelligartede bygninger i Danmark, Norge og Sverige. Dette gjorde det muligt for heroals partner ALUX A/S at implementere særligt store solafskærmninger i byggeriet af AC Hydraulic A/S kontorbygning. Alt i alt blev 13 elementer fra heroal VS Z installeret, alle med ekstra store tekstiler til optimal afskærmning af kontorlokalerne samt for at sikre et behageligt indeklima året rundt. I stedet for standard maksimalhøjde på 5.000 millimeter blev solafskærmningen i dette byggeri udført med en højde på 5.750 millimeter.

Effektiv og individuel regulering af dagslyset

Zip-Screen-systemet heroal VS Z er en alsidig tekstil solafskærmning. Systemet kan modstå de stærke vejrforhold, bevæger sig stille, er fleksibelt i størrelse og design og kan tilpasses forskellige krav samt sikrer optimal afskærmning. Ved at reflektere sollys reducerer heroal VS Z solstrålingen med op til 75 procent og reducerer endda aggressiv UV-stråling med op til 98 procent. heroals zip-screen-system giver effektiv varmebeskyttelse samt personlig beskyttelse i forhold til indkig samt afblænding for at sikre blændfri belysning i rummet. Dermed egner heroals solafskærmninger sig særligt godt til kontorbygninger: Medarbejderne hos AC Hydraulic A/S behøver ikke at undvære naturligt dagslys mens de arbejder og bliver samtidig ikke blændet af sollyset - for et behageligt arbejdsmiljø og et behageligt klima i deres kontorer.

Takket være den vand- og smudsafvisende tekstiloverflade og den høje vindbelastningsmodstand på op til 145 km/t er solafskærmningen næsten vejruafhængig. Solafskræmningen styres manuelt med et tryk på en knap eller via fjernbetjening og kan også udstyres med vind- og solfølere.

Afhængigt af materialet kan der skabes en gennemskinnelig eller uigennemsigtig solafskærmning, som reducerer mængden af sollys uden for meget tab af dagslys. Takket være heroals overfladebehandling kan solafskærmningens farveskema fleksibelt tilpasses kundernes krav: Næsten alle farver på den omfattende RAL-farvepalet, de eksklusive farver af Les Couleurs® Le Corbusier og den innovative heroal SD-overfladefinish er tilgængelige for aluminiumskinner og lysbokse. Også tekstilerne er tilgængelige i mere end 100 farver. På AC Hydraulic A/S kontorbygning er heroal VS Z farvekoordineret i E6/EV1 med grå tekstil "Sergé 2305" og glider dermed harmonisk ind i bygningens samlede farvekoncept.

Effektiv og individuel regulering af dagslyset med solafskærmningSolafskræmningen styres manuelt med et tryk på en knap eller via fjernbetjening

Overbevisende fordele for heroals partnere

Den omfattende heroal kundeservice tilbyder entreprenører, konstruktører og arkitekter mange individuelle designmuligheder og objektspecifikke løsninger - og dét i alle byggefaser. For partneren ALUX A/S gjorde dette serviceudbud det muligt, hurtigt og nemt at implementere særligt store elementer i sit byggeprojekt ved opførelsen af AC Hydraulic A/S kontorbygning. På anmodning fra heroals kunde ALUX A/S blev solafskærmningen til dette byggeprojekt gennemført med en øget højde på 750 millimeter.

Yderligere informationer på: www.heroal.dk

Objekttavle

Objekt: AC Hydraulic A/S, Viborg, Danmark
Byggeherre: AC Hydraulic Estimate
Planlægning / Arkitekt: ERIK arkitekter A/S
Entreprenør: ALUX A/S
Færdiggørelse: Oktober 2018

Mere om produktet heroal VS Z - intelligente screens

heroal VS Z - intelligente screens

Innovativt Zip Screen system – refleksfri skygge og høj vindstabilitet

heroal solafskærmning

heroal solafskærmning

Brochure om heroals produkter

Læs mere

heroal VS Z solafskærmning

heroal VS Z solafskærmning

Se video om heroal VS Z her

Læs mere

Referenceprojekter fra heroal

AFI Vokovice Prague

AFI Vokovice Prague

Prague 6-Vokovice

Opførelse af bolig og kontorlokaler. Dette moderne boligtårn er opført som ...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår