Mobilt byggeri med tanke på klima og grøn omstilling

Annonce – Dato 29 sep 2020

Modulbyggerier er billige og hurtige at etablere, nemme at flytte og fleksible i brug. Det handler om pavilloner til skoler og børnehaver samt modulopbyggede løsninger, der kan spænde over alt fra midlertidig beboelse til større kontor- og administrationslokaler. Samtidig bidrager modulbyggerier til at folde den grønne omstilling ud.

Mobilt byggeri med tanke på klima og grøn omstilling

Modulbyggerier er den fleksible, hurtige og nemme løsning når der konstateres angreb af skimmelsvamp på skolen, når tilflytningen til kommunen er så stor, at børnehaven kræver udbygning eller når virksomheder, som følge af stor ordretilgang, ændrede arbejdsgange eller nye strategiske satsningsområder har brug for yderligere pladskapacitet.

modulbyggeriet til de modulære byggerierModulbyggerier fra Mobilhouse er den fleksible, hurtige og nemme løsning

Erfaring, der udvikler branchen

Mere end 50 år i branchen har givet mange erfaringer, som har været med til at modernisere modulbyggeriet til de modulære byggerier, som er milevidt fra de gamle barakbyer. I dag bygges der mere smart, mere miljøvenligt og frem for alt bygninger, der minder om traditionelle bygninger og derfor tilbyder de samme fordele i forhold til holdbarhed, kvalitet og komfort.

For at lykkedes, med et produkt, som kan modsvare de ønsker der i dag er til moderne byggeri har Mobilhouse måttet bryde nogle barrierer og grænser ned og tænkt i grøn omstilling for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Bæredygtige materialer er sammen med en lang levetid nogle af de faktorer, der er med til at gøre modulært byggeri så populært i dag.

Læs hele artiklen her

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår