MicroVent ventilationssystem i lavenergihuse

Annonce – Dato 26 nov 2019

Ventilationssystemet MicroVent sikrer et godt indeklima i de 17 nybyggede lavenergiboliger i Rosenhaven. Med sit diskrete design, lave energiforbrug og høje varmegenvinding passer MicroVent perfekt til husenes klimavenlige profil.

Digital styring

Rosenhaven er et helt nyt boligområde i Slagelse, og MicroVent er installeret i stue, køkken, badeværelser og bryggers. Systemet styres af en digital controller, som gør det muligt at indstille ventilationen efter familiens døgnrytme. MicroVent har en høj varmegenvinding på 92 pct., som sikrer, at den friske luft, der blæses ind, altid har en behagelig temperatur.
På badeværelserne er der både grundventilation og fugtmåler, som sørger for, at ventilationen skruer op, når der bliver badet, så fugten fjernes hurtigt, og rummet altid er frisk og behageligt at komme ud på. I køkkenet er ventilationen forbundet med emhætten for at sikre optimal funktion af begge dele, når emhætten kører.

Rosenhaven er et helt nyt boligområde i Slagelse

Fakta:

Bygherre: HJ Huse A/S, Slagelse
Sted: Rosenhaven, Slagelse
Omfang: 17 boliger på 91 m², 110 m² og 140 m²
Enhedstyper: MV4 og MV 2/2 samt MV6 i de største boliger. I alt 200 MicroVent-enheder.
Projektperiode: 2016­18

Firmaprofil

InVentilate er et 100 % danskejet selskab, som siden 2009 har udviklet og leveret decentrale ventilationsanlæg til den danske og europæiske byggebranche. InVentilate arbejder ud fra den klare målsætning at forsyne byggebranchens professionelle aktører med energibesparende ventilationsanlæg, som er enkle og rentable at installere.

Yderligere information: www.inventilate.dk, tlf. 72 30 10 24.

Referenceprojekter fra InVentilate Aps

Tiendeladen

Tiendeladen

Nybygning | Aalborg | 30 Mio.Kr

Nybygning af kollegier/ungdomsboliger i Aalborg med 32 lejligheder på 4 etage...

Grønnegården

Grønnegården

Udv.renovering | Aalborg | 0 Mio.kr

Udv.renovering af boligblokke i Aalborg . Selve byggeriet er påbegyndt juni 2...