MicroVent sikrer frisk luft til motionisterne

Annonce – Dato 23 maj 2019

Da det lokale motionscenter lukkede, tog Alhedens Idræts- og Kulturcenter sagen i egen hånd og ombyggede et lokale på 158 kvm. til fitnesscenter. Det betød, at der skulle installeres effektiv ventilation i den eksisterende bygning.

MicroVent sikrer frisk luft til motionisterne

- Vi har en arkitekt i bestyrelsen, som anbefalede MicroVent, fordi ventilationen er nem at installere og ikke kræver rør, fortæller Bjarne Nyberg, der er daglig leder.

Ud over den enkle installation blev der lagt vægt på det lave energiforbrug.

- Vi har altid fokus på driftsomkostninger, for der kan være rigtig mange penge at spare ved at vælge en løsning med lavt energiforbrug, siger Bjarne Nyberg.

På åbningsdagen stod 300 lokale i kø for at prøve det nye fitnesscenter, hvor MicroVent sørger for frisk luft til de fysiske udfoldelser.

- Vi hverken hører eller bemærker ventilationen, og det er jo den bedste ros, man kan give et ventilationssystem, lyder det fra Bjarne Nyberg.

Med enheder i mange størrelser er MicroVent en fleksibel løsning, der kan tilpasses mange forskellige behov for ventilation. Enhedernes høje ydeevne gør også MicroVent velegnet til lokaler med behov for stort luftskifte, fx i fitnesscentre, daginstitutioner og undervisningslokaler.

Referenceprojekter fra InVentilate Aps

Tiendeladen

Tiendeladen

Nybygning | Aalborg | 30 Mio.Kr

Nybygning af kollegier/ungdomsboliger i Aalborg med 32 lejligheder på 4 etage...

Grønnegården

Grønnegården

Udv.renovering | Aalborg | 0 Mio.kr

Udv.renovering af boligblokke i Aalborg . Selve byggeriet er påbegyndt juni 2...