MicroVent sikrer frisk luft på Høvelte Kaserne

Annonce – Dato 8 mar 2018

Rørløs ventilation har givet bedre indeklima i 42 kontorer

MicroVent sikrer frisk luft på Høvelte Kaserne

MicroVent sikrer frisk luft på Høvelte Kaserne

Rørløs ventilation har givet Høvelte Kaserne bedre indeklima i 42 kontorer 

På Høvelte Kaserne kan officererne nu glæde sig over et bedre indeklima. Hen over vinteren er der nemlig blevet installeret ventilation i 42 cellekontorer og et mødelokale.

Det kan ellers være vanskeligt at få plads til ventilation i ældre bygninger med små kontorer, men med MicroVent kunne det lade sig gøre at sikre et behageligt indeklima uden at anlægsomkostningerne løb løbsk.

MicroVent installeres i ydervæggen og skifter luften uden rør. Det betyder, at ventilationen ikke optager plads i lokalet. Samtidig er systemet udviklet, så det er yderst støjsvagt og specialdesignede riste modvirker træk. Sammen med en høj varmegenvinding sikrer det høj brugerkomfort året rundt.

Fordi der ikke skal føres rør, er byggeperioden kort, og det giver en langt billigere anlægspris end ved andre ventilationsløsninger.

Samtidig bruger MicroVent 85 % mindre energi end central rørført ventilation. Det ikke blot en fordel for miljøet, men også for driftsomkostningerne, som er minimale.

For at spare yderligere på strømmen er ventilationen på Høvelte Kaserne installeret med InVentilates patenterede intelligente styresystem MicroVent Comfort Control.

Det betyder, at ventilationen både kan styres manuelt og desuden reagerer automatisk på temperaturen i lokalet og luftens indhold af CO2.

MicroVent kan udveksle informationer med de fleste bygningsautomationssystemer, og på Høvelte Kaserne er hele ventilationssystemet koblet sammen med Forsvarets CTS.

► Se mere på inventilate.dk

Mød os på Building Green Aarhus den 18.-19. april 2018. Vi ses på stand nr. 23.

Referenceprojekter fra InVentilate Aps

Tiendeladen

Tiendeladen

Nybygning | Aalborg | 30 Mio.Kr

Nybygning af kollegier/ungdomsboliger i Aalborg med 32 lejligheder på 4 etage...

Grønnegården

Grønnegården

Udv.renovering | Aalborg | 0 Mio.kr

Udv.renovering af boligblokke i Aalborg . Selve byggeriet er påbegyndt juni 2...