Markedets stærkeste tagpap

Dato: 17 Aug 2017

Derbigum-tag på Humlebien i Svendborg

Markedets stærkeste tagpap

Markedets stærkeste tagpap

Derbigum-tag på Humlebien i Svendborg

Derbigum producerer verdens eneste Cradle to Cradle-certificerede tagpapprodukt, og Cradle to Cradle-tankegangen er implementeret i alle dele af virksomheden, der arbejder systematisk på at gøre op med faktorer som kort levetid, høje driftsomkostninger og deponi af byggematerialer.

Omdanner CO₂

Derbigum var derfor det naturlige valg, da der skulle vælges tagpap på børnehaven Humlebien i Svendborg, en daginstitution på 1500 m² opført 2015-2016, tegnet af C & W Arkitekter. Eller nærmere betegnet tagmembranen Derbicolor Olivine, der takket være sit indhold af det naturlige mineral olivin kan omdanne luftens CO₂ til sand. Den er derudover omfattet af en såkaldt take-back-ordning, der blandt andet sikrer fuld genanvendelse af alt tagpap-fraskær fra byggeprocessen.

”Alt affaldet i forbindelse med tagløsningen samles ind og køres til genbrug, så det bliver til ny tagpap på Derbigums fabrik i Belgien. For os som udførende er det ren rutine, og vi er glade for på den måde at kunne være med til at sikre et mere bæredygtigt byggeri. Udover at være 100 procent genanvendelig er membranen helt vandtæt og har markedets længste holdbarhed. Den er derfor med til at reducere børnehavens miljømæssige fodaftryk, samtidig med at den reducerer kommunens behov for vedligeholdelse af taget”, siger tilbudschef Peer Schødts fra tagentreprenørfirmaet Bakkekildegård Byens Tag ApS, der har stået for udførelsen.

Egenskaber

Derbigum leverer som det stærkeste og mest gennemprøvede tagpapprodukt markedets længste levetid. Derbigum-tage har mere end 40 års dokumenteret levetid og lever op til gældende regler. Derbigum er et højkvalitetsprodukt, som beklæder mere end 550 mio. m² tage verden over.

Garanti for kvalitet

Alle Derbigum-tage lægges af professionelle tagdækkere, som bl.a. har gennemgået efteruddannelse i form af tagskole og derfor følger Derbigums lægningsanvisninger. Når taget er færdiglagt, besigtiges det af en uvildig kvalitetskontrollant, hvilket sikrer en overholdelse af de nyeste forskrifter og bestemmelser samt omgående rettelser af evt. fejl og mangler.

Leverandør

Eurotag Danmark A/S er en del af den verdensomspændende Derbigum-organisation og leverer Derbigum-tagpapløsninger til boligejere samt offentlige og private virksomheder i Danmark gennem et kompetent landsdækkende team af autoriserede Tæt Tag tagdækkere.

Læs mere om Derbigums bæredygtighed.

Se mere på www.eurotag.dk og www.derbigum.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår