Mandskabs- og materialehejs – til byggeri i højden

Annonce – Dato 23 nov 2021

Højhusbyggerier er en tendens, som ser ud til at være kommet for at blive i Danmark. Med et byggehejs, er det muligt at transportere mandskab og materialer op i højden, nemt, bekvemt og hurtigt. Denne mulighed har mange af Platform.as’ kunder allerede benyttet sig af, på markante byggerier i hele Danmark.

Platform.as, materialehejs

Traditionelt set, har dét at skulle transportere mandskab og materialer op, i forbindelse med høje byggerier, været en udfordring. Tidligere skulle alle materialer eksempelvis kranes op på rette etage, af en bekostelig kranvogn, samtidig med, at mandskabet skulle bruge tid på at gå op. Det er både dyrt og tidskrævende.

Med en hastighed på 54 meter i minuttet og en lasteevne op til 3,2 tons, klarer de store byggehejs nemt udfordringerne med at transportere tunge materialer og mandskab hurtigt og effektivt til rette etage – og hejset ses da også på flere og flere byggepladser, med prominente byggerier.

Platform.as, materialehejsPlatform.as, stor lasteport

Stor lasteport og intelligent teknik effektiviserer arbejdet

Platform.as’ store Scando hejs fra Alimak, er et af de mest moderne hejs på markedet og de er udstyret med al den teknik, som man kan ønske sig, af denne type maskine. Et eksempel på dette er det særlige system, der, på intelligent vis, kan udregne den mest tidsbesparende ”rute”, hvis flere kalder på elevatoren, på forskellige etager. Den kører altså ikke bare til den etage hvor der trykkes først, hvis det bedre kan betale sig at tage en anden etage på vejen.

En anden smart funktion, er muligheden for, at Platform.as kan ”fjernfejlfinde”, hvis der skulle opstå et problem med hejset. Det betyder, at håndværkerne ikke nødvendigvis skal vente på, at Platform.as’ teknikere først kommer ud på pladsen. Langt de fleste fejl kan derimod klares fra kontoret.

En anden feature, der gør hejset ekstremt brugbart og effektivt, er den store sideport der gør det nemt at læsse store materialer ind i hejset. Det kunne for eksempel være et helt læs gipsplader eller en palle med vinduer.

Platform.as, mandskabs- og materialehejs

Platform.as’ hejsløsning populær på markante projekter

Grønttorvet i Valby, Papirtårnet i Silkeborg, Postbyen og Nordhavnen i København er byggerier med flere ting til fælles. Her bygges højt, det er kendte og yderst markante byggerier og så benyttes Platform.as’ kæmpe hejs, som en vigtig del infrastrukturen på de store byggerier.

I løbet af oktober i år udbyggede den velkendte hejs- og arbejdsplatformleverandør deres hejsflåde med 11 nye styk, af den helt store model. Men efterspørgslen er så stor, at virksomheden allerede melder udsolgt og de har derfor lagt nye bestillinger hos leverandøren. Det gælder derfor om at være hurtig, hvis I ønsker at være med på hejs-bølgen, på jeres næste høje byggeri.

Se mere om mandskabs- og materialehejs fra Platform.as her, eller kontakt Kenneth Hansen for henvendelser på Sjælland og Fyn på kh@platform.as / tlf. 2345 0214 eller Thomas Aborg på ta@platform.as / 6011 5718 for jyske projekter

Mere om produktet Byggehejs

Byggehejs

Markedets største materiel- og personhejs

Hejsefolder

Hejsefolder

Person- og materialehejs til jeres behov

Læs mere

Byggehejs på Grønttorvet

Byggehejs på Grønttorvet

Byggehejs øger effektiviteten på arbejdspladsen

Læs mere