Slagelse Gymnasium

Til løsningen har LS Control leveret vores egenudviklede CO2-sensor. Der er opsat en sensor i hvert lokale, der hele tiden måler CO2 indholdet i lokalet og sender signal til controlleren. Controlleren sørger så for at skrue op og ned for luftskiftet via microvent ventilatorerne, det sikrer, der altid køres optimalt. Hver controller styrer ventilatorerne i 5 undervisningslokaler og styrer luftudskiftningen både ud fra CO2 målernes signal og efter tid. Det betyder, at der køres maksimal luftudskiftning i alle pauser, så der sikres optimal luftkvalitet ved lektionernes begyndelse – også sidst på dagen, det uden, at varmen lukkes ud af lokalerne.

Udover undervisningslokalerne har Slagelse Gymnasium også installeret MicroVent med tilhørende CO2 sensor og MultiController på kontoret. Her benyttes MultiController som betjeningspanel, således at personalet selv kan vælge at skrue op og ned for luftudskiftningen (maksimal drift) i forhold til CO2 sensorens målinger.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Referenceprojekter fra LS Control A/S

Gadevang

Gadevang

Taastrup

Gadevang består af 1073 lejligheder fordelt på 14 boligblokke i 3 etager, s...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår