ALU måtter

ALU måtter

ALU måtter

Hos Kronborg Care forhandler vi ALU måtter og ALU-profilmåtter i alle afskygninger og mønstre. Vi finder den løsning, der bedst passer til dit indgangsparti. Samt hvad dit umiddelbare behov for beskyttelse er.

FÅ NEMT & ENKELT KOBLET ALU MÅTTER TIL LEDELINJER

En ALU måtte med ledelinje er med til at øge tilgængeligheden, og med vores hjælp kan du nemt få koblet dine udvendige ledelinjer sammen med de indvendige via entremåtten. Hvilket særligt er en god ide steder, hvor der er enormt meget trafik, og hvor der kan være særligt behov for, at ledelinjerne ikke skal skabe konflikt med dårligt gående etc. Blandt andet på sygehuse, hvor der både kan komme kørestole og rollatorer, der skal kunne køre gnidningsfrist fra indgangen og ind i bygningen. For os blev det altså hurtigt klart, at ALU måtterne er en helt naturlig del af ledelinjen, hvorfor vi tilbyder denne løsning.

FIND DEN HELT RETTE LØSNING

Kronborg Care tilbyder i dag den kendte entrance ALU måtte. Både med og uden taktile ledelinjer. Samt tilbyder vi ALU måtter, hvor den udvendige ledelinje helt naturligt, taktilt og visuelt markeres i måtten i et forløb, så den kobles til den indvendige ledelinje. Udvalget er stort. Og vi finder hurtigt en løsning, der bedst matcher dine behov, ønsker og ikke mindst budget.

ALUMINIUMMÅTTE ATF

ALUMINIUMMÅTTE ATF

Entrémåtte med taktile ledelinje ATF

Læs mere

Entrance ALU

Entrance ALU

Entrémåtter af aluminiumprofiler

Læs mere

Relaterede produkter

Taktile ledelinjer

Taktile ledelinjer

Taktile ledelinjer for blinde i alle former, farver og materialer


HÅNDSPRIT DISPENSER

HÅNDSPRIT DISPENSER

Fritstående gulvstander


Nyheder fra Kronborg Care

Taktile ledelinjer i det offentlige rum fra Kronborg Care

Taktile ledelinjer i det offentlige rum fra Kronborg Care

Nu med integreret taktil ledelinje i deres kvalitets ALU-entrémåtter

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår