Kompetance og tæt dialog

Dato: 14 nov 2019

Opsætning af altaner er hverken en let eller kort proces. Derfor skal man skal vælge et kompetent altanfirma, hvor tæt dialog gennem hele byggeprocessen vægtes som et vigtigt parameter. Det gør det hos Aalborg altan.

Et samlet koncept

Aalborg altan er med fra start til slut i processen. Fra ide til tegning, statiske beregninger, myndighedsgodkendelse og slut til monteringen af de nye altaner. Aalborg Altan har egen produktion og egne montører, der dækker hele Danmark.

et samlet koncept

Forretningsmodel

Aalborg Altans altaner er baseret på nybyggeri samt renovering af ældre ejendomme, som trænger til at få udskiftet altanerne til nye. Aalborg Altan arbejder professionelt, i tæt samarbejde med både arkitekter og bygherrer under hele planlægnings- og byggefasen. Vi flytter radiatoren og skærer huller i murværket, således at der er klar til nye dørpartier ud til altanerne.

Nyt showroom

Aalborg Altan flytter i november til nye og større lokaler og indbyder alle til at komme forbi og se det nye showroom, hvor produktsortimentet udstilles.

Yderligere information: www.aalborgaltan.dk, tlf. 40 50 50 75.

Referenceprojekter fra Aalborg Altan

Danland i Blokhus

Danland i Blokhus

Blokhus

Danland er et feriecenter med et suptropisk badeland samt ferieboliger. Fe...

Deas - Ejerforening Hvidts Gaard

Deas - Ejerforening Hvidts Gaard

Aalborg

Til projektet Ejerforening Hvidts Gaard i Aalborg er der leveret nye altaner....

GAME Streetmekka

GAME Streetmekka

Indv.renovering | Aalborg | 23 Mio.kr

Indv.renovering af kulturhus i Aalborg . Selve byggeriet er påbegyndt august ...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår