Kommunernes investeringer 2018-2021 er ude nu!

Dato: 2 Aug 2018

Vores nye rapport ”Kommunernes Investeringer 2018-2021” giver overblikket over samtlige 98 kommuners væsentligste bygge- og anlægsinvesteringer de kommende fire år.

Flere offentlige byggeopgaver på vej

De danske kommuner har planlagt og budgetteret med byggerier for 73,6 mia. kr. fordelt på 6.147 projekter i perioden 2018-2021. Det er en fremgang på 2,6 mia. kr. Det er især anlægsarbejde og skoleprojekter, der fylder blandt de kommunale projekter. Men kommunerne bygger blandt andet også flere plejehjem, ældreboliger og børnehaver.

Få et detaljeret indblik i samtlige 98 kommuner og se:

  • Antal projekter
  • Totale anlægssummer
  • Nøgletallet ”aktivitet pr. indbygger”
  • Projekter fordelt på hovedgrupper
  • En liste med de største projekter i alle kommuner

Datagrundlag af højeste kvalitet

Byggefaktas researchafdeling har i detaljer gennemgået alle 98 kommuners investeringsplaner, der er vedtaget i forbindelse med Budget 2018. Og alle projekter, der indgår i rapporten, er registreret på baggrund af telefoninterviews med kommunernes forvaltninger. Herefter har kommunernes økonomiafdelinger haft data til gennemgang og korrektur.

Hent rapporten HER - kvit og frit nu – Husk! Den er kun tilgængelig i en begrænset periode.

Få alle projektdetaljerne i dag

Få alle detaljerne om de byggeprojekter, der er relevante for din virksomhed netop nu. Alle projekter stammer fra vores projektdatabase, der indeholder information om mere end 9.000 aktive projekter.

Prøv Danmarks største projektdatabase gratis i dag

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår