Kombineret ventilation løser alle behov

Annonce – Dato 10 Apr 2018

MicroVent og Whisper Air sikrer frisk luft

Kombineret ventilation løser alle behov

Da InVentilate, som udvikler og producerer det rørløse ventilationssystem MicroVent, sidste år udvidede sit sortiment med Whisper Air, var der en særlig grund til det.

- I mindre lokaler med høj personbelastning skal der simpelthen installeres for mange MicroVent-enheder for at sikre det påkrævede luftskifte, forklarer Kim Friis Vedøe, salgschef hos InVentilate.

Whisper Air er et decentralt ventilationsanlæg med modstrømsvarmeveksler, som kan leveres med et airflow på 400, 700 eller 1000 m3/h.

- Det er en særdeles effektiv løsning, som er specielt udviklet til ventilation af enkelte lokaler og – ligesom MicroVent – har et lavt strømforbrug til gavn for miljø og driftsbudget, siger Kim Friis Vedøe.

Det er dog stadig MicroVent, der er InVentilates hovedprodukt.

- MicroVent har et ekstremt lavt lydniveau og indbygges i væggen, så ventilationen nærmest ikke bemærkes. Det er svært at konkurrere med. Men Whisper Air er et ideelt supplement, som betyder, at vi kan løse ethvert ventilationsbehov – også i mindre lokaler med høj personbelastning, lyder det fra Kim Friis Vedøe.

Bedste løsning for Otting Skole

Otting Skole i Haderslev er et af de steder, der har benyttet sig af fordelene ved at kombinere MicroVent og Whisper Air, da indeklimaet skulle forbedres i to kontorer og to mødelokaler. I kontorerne var MicroVent den oplagte løsning. Mens der i mødelokalerne, hvor mange mennesker opholder sig i længere tid ad gangen på få kvadratmeter, var brug for en meget høj udskiftning af luften. Her var Whisper Air den bedste løsning.

- Otting Skole er et godt eksempel på forholdsvis ens lokaler, hvor behovet for ventilation er vidt forskelligt. Med kombinationen af MicroVent og Whisper Air kan vi løse det hele til en god samlet pris. Samtidig behøver kunden kun at være i kontakt med én leverandør, og det oplever vi stor tilfredshed med, siger Kim Friis Vedøe.

Se mere på inventilate.dk

Referenceprojekter fra InVentilate Aps

Tiendeladen

Tiendeladen

Nybygning | Aalborg | 30 Mio.Kr

Nybygning af kollegier/ungdomsboliger i Aalborg med 32 lejligheder på 4 etage...

Grønnegården

Grønnegården

Udv.renovering | Aalborg | 0 Mio.kr

Udv.renovering af boligblokke i Aalborg . Selve byggeriet er påbegyndt juni 2...