KMD i Ballerup

KMD-kontoret i Ballerup er blevet totalrenoveret af et team af Kullegaard som arkitekter og Cowi som ingeniører. Udgangspunktet for denne renovering var ønsket om et fleksibelt arbejdsmiljø under hensyntagen til arbejdspladsernes høje krav til kølekapacitet. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

Inteco climate ceilings

Udfordring: opfylde en meget høj efterspørgsel efter kølekapacitet

For at imødekomme efterspørgslen på høj kølekapacitet på 120 W pr. M2 anvendte Inteco MeandRo-V systemet. Dette strækmetal system garanterer en ekstrem høj kølekapacitet og giver fleksibilitet i designet. Strækmetallet er foldet som en lukket kassette, på hvilket en kobber rørbøjle er loddet. Normalt er strækmetaldel i et klimaloft lagt i en perforeret kassette så man ikke ser strækmetallet, men i dette tilfælde anvendes det som et synligt produkt, hvilket giver klimaloftet et unikt råt udseende. Strækmetal er trukket i en vinkel, så den har en anden grad af gennemsigtighed fra forskellige synsvinkler. For eksempel har materialet en visuelt åben og visuelt lukket side, som kan varieres. Derudover har vi anvendt forskellige inddækninger i dette projekt.

Midt i korridorzonen er en store ventilationskanal der blev inddækket af strækmetal, så det er æstetisk i tråd med klimalofterne i de tilstødende rum. Vi har også anvendt en kontinuerlig lyslinje mellem klimapanelerne for at fremhæve de lange rum helt i overensstemmelse med Kullegaards design.


Produktkoblinger

Klimalofter i strækmetal

Intecos klimalofter i strækmetal


Relaterede projekter

Aarhus Havn

Aarhus Havn

Nybygning | Aarhus | 200 Mio.kr

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 5 etager . Selve byggeriet er påbegynd...


Abeenraa ABENA

Abeenraa ABENA

Nybygning | Aabenraa | 100,0 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i Aabenraa på 4 etager . Selve byggeriet er påbegy...


Alfa Laval

Alfa Laval

Anlægsarbejde | Aalborg | 126 Mio.Kr

Anlægsarbejde af kontorbygning i Aalborg på 4 etager . Selve byggeriet er påb...


Aller Press - opførelse af firmadomicil

Aller Press - opførelse af firmadomicil

Nybygning | København | 60-100 mio.kr.

Nybygning af kontorbygning i København på 9 etager . Selve byggeriet er påbeg...