Klimavenlige træbygninger

Annonce – Dato 20 maj 2021

Flere og flere bygninger designes og opføres som træbyggeri, og det resulterer i velindrettede og klimavenlige bygninger. Træbyggeri giver beboer og brugere et sundt indeklima.

ISOVER Plus System består af træstolper med isolering, og er en energioptimeret løsning, der med fordel kan anvendes til både lavt byggeri og etagebyggeri. Systemet er en optimal isoleringsløsning til nybyg og renovering, og montagetiden er kort samt giver en god totaløkonomi.

kort samt giver en god totaløkonomi

Bundlinje og genbrugsglas

Systemets to stolper og komponenter klarer alle detaljer og giver stor fleksibilitet i projekteringsfasen. Det er nemt og hurtigt at montere, og der er minimalt materialespild – derfor bidrager systemet også positivt til bundlinjen. At de anvendte træstolper er lavet i rent, ubehandlet ræ og glasulden fremstillet af op til 75 procent genbrugsglas, harmonerer med den CO₂-venlige og bæredygtige tankegang.

harmonerer med den CO₂-venlige og bæredygtige tankegang

Populært projekteringsredskab

”Populariteten skyldes blandt andet, at ISOVER Plus System er et vigtigt projekteringsredskab for arkitekter og ingeniører, allerede mens byggeriet er på tegnebrættet. Selve designet er helt simpelt, vi leverer alle komponenter til monteringen og det kræver intet specialværktøj. Man kan beklæde bygningen med fliser, glas, træ eller hvilken som helst anden facade uden på ISOVER Plus System, og vi har lavet beregningerne på, hvor meget facadebeklædningen må veje pr. kvadratmeter,” fortæller Martin Nytofte-Bæk, produktchef hos Saint-Gobain ISOVER.
 
ISOVER Plus Systemet kan anvendes til mange forskellige byggerier. Der foreligger dokumentation for montage på bygninger med højder op til 32 meter. Montage på højere bygninger kræver blot særskilt ingeniørberegning. 

Se opførsel af et fritidshus med Plus Systemet.

Læs mere om de forskellige projekter her.

Referenceprojekter fra Saint-Gobain ISOVER

Naturcenter Hindsgavl

Naturcenter Hindsgavl

Anlægsarbejde | Middelfart Kommune | 0,3 Mio.kr

Anlægsarbejde af samlingssteder i Middelfart Kommune . Selve byggeriet er påb...