InVentilate forhandler nu Endura Twist

Annonce – Dato 3 okt 2017

Oplev det diskrete og innovative ventilationssystem

InVentilate forhandler nu Endura Twist

InVentilate forhandler nu Endura Twist

Oplev det diskrete og innovative ventilationssystem på Building Green

Det er helt naturligt for InVentilate at blive dansk forhandler af Endura Twist fra belgiske Renson. Det innovative ventilationssystem bygger nemlig på samme princip som InVentilates eget mikroventilationssystem, MicroVent.

- Endura Twist er et perfekt supplement til vores egne produkter og har samme klimavenlige og energibesparende profil, siger salgschef Kim Friis Vedøe.

Endura Twist kan monteres både vertikalt og horisontalt – og altid i forbindelse med et vindue. Det gør ventilationssystemet særdeles velegnet ved både nybyggeri og renovering, især hvor vinduerne alligevel skal udskiftes.

- Ud over at være nærmest er usynlig, har Endura Twist den fordel, at ventilationen kan monteres på vinduet hjemme på værkstedet eller ude på byggepladsen, inden man hejser de tunge vinduer på plads. Det gør installationen både hurtigere og nemmere, forklarer Kim Friis Vedøe.

 

Høj varmegenvinding med regenerator

Ligesom InVentilates egne produkter sørger en regenerator for en høj varmegenvinding. Regeneratoren fungerer som et varmelager, der udnytter varmen fra udblæsningsluften til at opvarme indblæsningsluften. Det betyder, at 81 pct. af varmen bliver genanvendt, og det sikrer, at ventilationen altid er behagelig og ikke føles som træk.

I modsætning til en traditionel krydsveksler eller modstrømsveksler har regeneratoren også den fordel, at der ikke er problemer med isdannelse i veksleren og dermed ikke behov for forvarmning. Det gør regeneratoren til en meget energibesparende løsning – også ved temperaturer under frysepunktet.

Endura Twist leveres med trådløs styring og indbygget CO2-sensor. Desuden er det muligt at tilkøbe filtre, der renser luften for udefrakommende støv og urenheder.

Vi udstiller på Building Green i Forum. Mød os på stand nr. 28

Læs mere på InVentilates hjemmeside inventilate.dk

Referenceprojekter fra InVentilate Aps

Tiendeladen

Tiendeladen

Nybygning | Aalborg | 30 Mio.Kr

Nybygning af kollegier/ungdomsboliger i Aalborg med 32 lejligheder på 4 etage...

Grønnegården

Grønnegården

Udv.renovering | Aalborg | 0 Mio.kr

Udv.renovering af boligblokke i Aalborg . Selve byggeriet er påbegyndt juni 2...