Internationalt anerkendt designpris til solcelletag

Dato: 10 Aug 2017

Unik solenergi-tagløsning med let montage

Internationalt anerkendt designpris til solcelletag

Internationalt anerkendt designpris til solcelletag

Innogie hædres for sin integrerede solenergi-tagløsning

Innogie har vundet en iF-Design Award i disciplinen “Product” under kategorien “Building Technology”. Det er en betydelig blåstempling af produktet, der har været under udvikling i adskillige år og nu fremstår som en komplet æstetisk og energieffektiv løsning med internationalt potentiale, hvor solcellepaneler udgør selve taget i en gennemført solenergiløsning.

En betydningsfuld designpris

Administrerende direktør i Innogie, Michael Ariel Nielsen, udtaler:

”Vi er meget stolte af denne udmærkelse efter flere års målrettet udviklingsarbejde på både effekt og design. At en af de internationalt mest respekterede designjuryer peger på Innogies integrerede solenergitag, som vinder af den internationale iF designpris, er en stor ære og et stort skulderklap for Innogie. Det øger forventningerne til vores forestående gennembrud i byggebranchen”. Allerede i 2016 vandt Innogie en national designkonkurrence, nemlig en Danish Design Award i kategorien “Save Money.”

Et aktivt tag

Innogies solcelletag er et ”aktivt tag” i modsætning til almindeligt kendte belægninger som tagsten, tegl eller pap. Taget er enkelt at lægge. Det er baseret på lav-volt og mikroinvertere, så enhver håndværker – som ikke nødvendigvis er elektriker – kan lægge og montere taget. Elektrikeren skal således kun tilslutte systemet i tavlen.

En let konstruktion med lav hældning

Innogie-løsningen er unik, fordi modulerne kan ligge helt ned til 5 graders hældning, i modsætning til andre solcelle tage, der normalt kræver minimum 30 graders hældning. Altså fungerer løsningen også til (næsten) flade tage. Taget er tænkt og designet som en integreret del af bygningens arkitektur. Den lette konstruktion giver en flot og æstetisk solenergiløsning.

Økonomisk rentabelt

Solcelle-taget forventes at blive en stor konkurrent til de tagprodukter, man kender i dag, fordi det, ud over at se pænt ud, med sin energiproduktion dagligt forrenter sig selv og bidrager med et betydeligt overskud, mens det traditionelle tag bare bliver mindre værd dag for dag over sin levetid. Med andre ord: Et Innogie solcelletag ikke alene betaler for sig selv, det bidrager også positivt til ejerens økonomi over tagets levetid.

Firmaprofil

Innogie ApS blev grundlagt i 2010 i Innovatorium i Birk Centerpark tæt ved Herning. Innogie er en teknologidrevet virksomhed, som har specialiseret sig i solenergi og hvordan den implementeres i moderne byggeri. Siden 2010 er Innogie ApS blevet hædret med en lang række priser og har opnået både private og offentlige tilskud på grund af virksomhedens innovative teknologier.

Se mere på www.Innogie.com, tlf. 51 88 26 65.

Referenceprojekter fra

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN