Intelligente gardiner

Dato: 15 nov 2018

Med gardinstænger fra Aluproff kan man styre gardinet med fjernbetjening eller vægkontakt, eller blot trække kort i stoffet, så begynder det at køre af sig selv. Men man kan også betjene gardinet med telefon, tablet eller smartwatch, og sågar med stemmen.

Gardiner er IN - igen

Gardinstænger og stofgardiner er mega hotte i øjeblikket. Både hoteller, restauranter og skoler er begyndt at bruge flotte gardinstænger og bløde, bølgende stoffer til at skabe stemning i rummet, og også i det private er det igen blevet meget moderne med stofgardiner i alle rum. Traditionel solafskærmning såsom rullegardiner eller persienner kan, hvis man sætter en motor i, kun styres med fjernbetjening eller vægkontakt. Vælger man derimod gardiner, åbner der sig en verden af muligheder. Udover et kæmpe udvalg af farver, mønstre og gardinstof, som aktivt kan rense luften i hjemmet, så bliver gardinstængerne nu også intelligente, så man kan styre gardinerne med stemmen via enten Google Home eller Amazon Alexa, eller ved hjælp af mobil, tablet eller smartwatch.

Oplev fordelene ved det intelligente hjem

IFTTT teknologien gør det muligt at gøre hjemmet intelligent og er allerede en realitet i mange danske boliger. Intelligent styring af lys og lyd i huset, køleskabe, der kan fortælle om du mangler mælk. Robot støvsugere, som kan programmeres til at klare støvet i stuen mens du ikke er hjemme osv. Nu er turen kommet til husets gardiner. Via Aluproffs hjemmeautomatik, Somfy Tahoma boks, og en tilkoblet ”hjemmeassistent” kan man med en simpel kommando få gardinerne til at køre. Og man behøver ikke befinde sig derhjemme for at trække gardinerne for og fra, det kan man klare fra sin arbejdsplads, sommerhuset, og endda helt fra udlandet ved hjælp af sin telefon, tablet eller smartwatch. Man kan også sætte et ”scenarie” op, som holder øje med mobiltelefonens gps placering, og aktiverer gardinerne så snart man nærmer sig sit hjem.

Aluproff er Skandinaviens største leverandør af gardinudstyr. Aluproff er helt fremme i det teknologiske førerfelt og leverer løsninger til det intelligente hjem, som spænder fra helt simple gardinstænger til meget avancerede projekter. 

For yderligere information besøg Aluproffs hjemmeside  

Kontakt: tlf. 2819 8989

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår