Insulfrax® Blankets m.m. til højtemperaturisolering og brandsikring

Dato: 4 jul 2019

Siden 1992 har Insulfrax® varemærket fra Unifrax stået for dokumenteret teknisk ydeevne i forbindelse med produkter til en bred række af industrielle markeder og anvendelsesområder. Insulfrax® LTX™ Blankets er den seneste generation af blankets med forbedrede egenskaber i forhold til både termisk ydeevne og håndtering.

Insulfrax® Blankets m.m. til højtemperaturisolering og brandsikring

Generelle egenskaber for Insulfrax® produkterne:

  • Enestående isolerende egenskaber
  • Høj temperaturstabilitet (op til 1200 °C)
  • Modstandsdygtig over for termisk chok
  • Høj trækstyrke og elasticitet
  • Lav vægt
  • Fremragende fleksibilitet
  • Gode akustiske egenskaber

Insulfrax® LTX™ Blanket

Giver uovertruffen termisk ydeevne og forbedrede håndteringsegenskaber sammenlignet med standard-AES-blankets til højtemperaturisolering. Insulfrax® LTX™ blankets fås i en række forskellige kombinationer af densitet og tykkelse og kan anvendes til en lang række opgaver, i særdeleshed som højtemperaturisolering, pakninger og varmeskjolde. Anvendes bl.a. til passiv brandsikring, højtemperaturinstallationer i industriovne og forbrændingsanlæg, skorstensisolering, varmeskjolde og udvendig kedel- og kanalisolering.

Insulfrax® boards

Insulfrax® Board produkter er fremstillet af AES(jordalkali silikat)-fibre, blandet med specielt udvalgte uorganiske og organiske bindemidler der giver plader med høj styrke og stivhed, kombineret med fremragende isolerende ydeevne og høj temperaturstabilitet. Board produkterne er lette at klippe til og forme med standardværktøj og fås i en lang række størrelser og tykkelser. Anvendes bl.a. til rørkanaler, varmeskjolde og højtemperaturpakninger og -tætninger.

Insulfrax® Paper

Insulfrax® papirprodukter er fremstillet af AES-fibre, blandet med specielt udvalgte organiske bindemidler til at give fleksible papirer, der sikrer lav termisk ledningsevne, god håndteringsstyrke og en glat overflade. Insulfrax® Papers fås i en række tykkelser og rulle størrelser. Anvendes bl.a. til højtemperaturpakninger og -tætninger, varmeskjolde og ekspansionssamlinger.

Baseret på biologisk nedbrydelige silikatfibre fra Zampell

FyreWrap® LT Blanket

FyreWrap® LT Blanket er et nyt letvægts, fleksibelt isoleringstæppe, fremstillet af AES-fibre og designet specielt til at give vægtbesparelser i passive brandsikringssystemer. Vægtbesparelsen sammenlignet med tidligere AES-fiberprodukter og især typiske mineraluldprodukter er betydelig, op til og over 50% i visse tilfælde. Det betyder øget nyttelast, reduceret brændstofforbrug og reduktion af drivhusgasemissionerne. Specialsystemer:

FyreWrap® J60 pipe system

Designet til at yde beskyttelse mod jetbrande i op til 60 minutter i forbindelse med rør og strukturelle rørformede stålsektioner i industrielle og offshore-anlæg.

FyreWrap® kabel isoleringssystem

En tynd, fleksibel isoleringsmåtte, designet til brandbeskyttende indpakning omkring kabelbakker og ledninger. Yder beskyttelse i op til 60 minutter. FyreWrap®-systemet sikrer, at elektrisk ledningsevne opretholdes under udsættelse for kulbrintebrande, hvilket muliggør fortsat drift eller kontrolleret nedlukning af kritisk udstyr under nødsituationer. Insulfrax-produkterne markedsføres i Danmark af Zampell A/S.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår