Innovativt zip-skærm holder indeklimaet køligt

Dato: 9 Aug 2018

Når solen skinner, stiger efterspørgslen på intelligente markiser. Disse er designet til at gøre det naturlige lys effektivt, holde indeklimaet behageligt køligt og samtidig have en lang levetid. Med heroal VS Z zip-skærm tilbyder heroal et markisesystem, der opfylder disse krav, og det er lige velegnet til store bygninger og til private hjem.

heroal VS Z er et innovativt zip-skærm system, der bliver monteret foran vinduet. Afhængigt af stoffet kan der opbygges en gennemskinnelig eller uigennemsigtig solbeskyttelse, og det er muligt at opnå skyggevirkning på store glasflader med et areal på op til 5 m i bredden og 15 m². Den er optimalt egnet til små vinduer, da den bliver monteret uden tab af det aktive vinduesområde, og boksen kan holdes lille for at spare plads takket være sin lille viklede diameter. For at opnå en komfortabel drift er heroal VS Z installeret motoriseret.

Effektive skyggemuligheder

Tekstil zip-skærmen er en innovativ refleks, visuel og varme beskyttelse. Afhængigt af det valgte stof lader det dagslyset komme ind samtidig med, at det reflekterer sollyset. Sollys er reduceret med op til 75 % og UV-stråling med op til 98 %. Dette optimerer indeklimaet på en energibesparende måde uden at miste for meget dagslys – giver en bedre energibalance og lavere omkostninger til klimaanlæg.

Designmuligheder

Med heroal VS Z-forarbejdning er der mange designmuligheder. Der kan vælges mellem et udvalg af stoffer i over 100 farver og designs, så den heroal VS Z kan optimeres og skræddersys til kundens behov. Ud over det store udvalg af farver kan lysgennemtrængningen vælges individuelt. Alt mellem 80 % lysgennemtrængning og den næsten fuldstændige mørklægning er mulig. Desuden kan farve og glans på aluminiumskinner og refleksbokse harmonisk afstemmes bygningens udseende.

Høj systemlevetid

Kombinationen af robuste styreskinner belagt med heroal hwr pulverlakering, en vejrbestandig tekstilskærm og innovativ lynlåsteknologi til fastgørelse af stoffet gør heroal VS Z til et meget slidstærkt system. Den kan bruges til vindhastigheder på op til 145 km/t - det svarer til en vindstyrke på 12.

Læs mere om markisesystemet her

Referenceprojekter fra

AFI Vokovice Prague

AFI Vokovice Prague

Prague 6-Vokovice

Opførelse af bolig og kontorlokaler. Dette moderne boligtårn er opført som ...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår