iLOQ S50 digitalt låsesystem

Annonce – Dato 23 okt 2018

iLOQ S50 er verdens første og eneste NFC-baserede låsecylinder, der bruger strøm fra en smartphone til oplåsning. iLOQ S50 er et sikkert og fuldt digitalt låsesystem til forsynings- og infrastruktursektoren, der sparer ressourcer og forenkler administrationen. Løsningen er målrettet strømproduktions- og distributionsvirksomheder, telenettjenester, datacentre, vandbehandlingsanlæg, ejendomsservice og transporttjenester.

Fordele

iLOQ S50 er et unikt produkt. Det udnytter i fuldt omfang NFC-teknologien til at generere strøm via en smartphone og låse cylindere op. iLOQ S50 kører via en mobilapp, der kan styre flere lokaliteter fra én brugervenlig platform. Nemt og praktisk.

Nemmere daglig drift

iLOQ tilbyder den nødvendige sikkerhed kombineret med effektiv trådløs adgangsdeling, som forenkler driftslogistikken og reducerer de omkostninger, der normalt er forbundet med mekaniske og batteridrevne låse. Administration og styring af flere områder og flere medarbejdere er blevet betydeligt enklere.

Administration af store systemer

Forsynings- og infrastruktursektoren står jævnligt over for at skulle administrere mange områder og et enormt antal låse samtidig. Det har traditionelt været ensbetydende med, at der konstant har været et stort antal nøgler i cirkulation. Med iLOQ S50 er en smartphone nøglen. Adgangen til alle låse i en ejendom kan nemt deles og administreres med ét cloud-baseret softwareprogram, der samler adgangsstyringen på én platform.

Sikkerhed

De sikkerhedsrisici, der er relateret til fysiske nøgler, er blevet elimineret med iLOQ S50-løsningen. iLOQ S50 hjælper med at holde styr på, hvem der har adgang til hvad ved hjælp af funktioner som tidsbegrænset adgang, øjeblikkelig tildeling og tilbagekaldelse af adgangsrettigheder og overvågnings- og sporingsrapporter i realtid.
Sikkerhedsniveauet forstærkes yderligere med en TLS-beskyttet
klient-server-kommunikation, der krypterer følsomme data.

Besparelser i løsningens levetid

En reducering af udgifterne til mistede nøgler, udskiftning af låse, udskiftning af batterier og rensning af blokerede nøglehuller gør det nemmere for organisationerne at fokusere deres ressourcer på udviklingen af deres kerneforretning. Strømlining af logistikken og eliminering af unødvendig rejseaktivitet i forbindelse med administration på driftsstederne giver betydelige og mærkbare besparelser i løsningens levetid.

Hent S50-brochure her 

Du kan også læse mere om brochuren her 

Hent tekniske datablade her 

Besøg iLOQ Danmark ApS på Building Green i Forum i København d. 31.10. og 1.11. på stand nr. 4.

For yderligere information besøg hjemmesiden iloq.com

Kontakt: tlf. 60124688

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår