Tagsten

Tagsten

Tagsten

Tagsten af beton

IBF har produceret og udviklet betontagsten i mere end 45 år. Tagstenene er fremstillet i gennemfarvet beton og er et bæredygtigt materiale af råstoffer fra naturen: sand, grus, kalk og vand. Fordelen er holdbarhed og en overfladebehandling, som blandt andet modvirker mos- og algedannelse på taget. Det betyder, at IBF tagsten HOLDER til det danske vejr. Vi tester og udvikler vores tagsten i eget laboratorium, derfor tør vi også roligt yde 30 års garanti på vores betontagsten fra den dag, det leveres til dit hus.

Betontagsten med høje glanstal

Du må gerne stille krav til kvaliteten af IBF tagsten, og med vores glanstal får du markedets højeste glanstal indenfor betontagsten, som sikrer en kosmetisk længere levetid. Glansen fremkommer netop ved kvaliteten eller laget af overfladebehandling, som tagsten er behandlet med. Jo blankere en overflade, jo mindre risiko er der for begroning.

Tagstenenes glanstal er udtryk for, hvor stort genskin, der er fra et tag. Glanstal fra 0-10 er klassificeret med en kategori, som hedder ”mat”. Med matte tagsten får du ikke problemer, selvom du bor i et område, hvor lokalplanen påpeger, at der ikke må anvendes blanke tagsten med generende genskin. IBF tagsten rangerer indenfor 4 -9 afhængig af type og farve, og har de højeste glastal indenfor betontagsten.

Tagsten med hurtigere læggetid

IBF producerer tagsten i to forskellige typer: Dobbelt-S og Vinge Økonomi, som begge også fremstilles i en ”plus”-udgave med ekstra blank overflade. Begge tagsten er dobbeltvingede, hvilket betyder, at læggetiden er væsentligt forkortet sammenlignet med traditionelle enkeltvingede tagsten. For at det er muligt at matche det ønskede udtryk om stil med husets farve og udformning, fremstiller vi IBF tagsten i syv forskellige farver: Sort, antracit, teglrød, rød, fanørød, mokka og gul, afhængig af hvilken type tagsten, du vælger.

Relaterede produkter

Belægning

Belægning

Se vores belægningsprodukter her


Murværk

Murværk

IBF leverer murværksprodukter til tidens byggeri