Hvidbjerg Strand Feriepark

Dato: 8 mar 2018

Luksushotel med gulvvarme, vådrumssikring og linjeafløb

Hvidbjerg Strand Feriepark

Hvidbjerg Strand Feriepark

Luksushotel med gulvvarme, vådrumssikring og linjeafløb

Hvidbjerg Strand Feriepark ligger i sidste klitrække ud mod Vesterhavet i udkanten af Blåvand og rummer 24 luksuriøse hotellejligheder, og 23 strandvillaer i form af rækkehuse med plads til hver seks personer.

Hotellejligheder og strandvillaer

Centralt i projektet ligger det treetagers strandhotel med 24 lejligheder hver med plads til fire personer. Lejlighederne er henholdsvis på 50, 52 og 58 m² fordelt på to værelser, med separat toilet og bad samt et køkken/alrum. Alle værelser har altan, balkon eller terrasse, de øverste med flot udsigt over havet. Udvendigt er hotelkomplekset beklædt med præfabrikerede, sortmalede lodrette træelementer. Både sprossevinduerne og de gennemgående rækker af træterrasser er gråmalede.

Taget på hotellet er kobberbelagt og vil med tiden patinere grønt. Valget af kobbertag har krævet et særskilt anlæg til opsamling og rensning af regnvand.

Indvendigt har man tilstræbt en lys sommerstemning, som den kendes fra de traditionelle badehoteller, med gangarealer, værelser og stuer beklædt med hvide træpaneler i en højde af 1,2 m og vægge beklædt med stribede tapeter. De 23 strandvillaer i to plan, hvoraf 5 er handicapvenlige, er opført af træelementer med stråtækte tage. 

Vådrumssikring, gulvvarme og linjeafløb fra Schlüter

I alle rum i både strandvillaer og hotellejligheder, i alt 2550 m², er der installeret gulvvarme, og der er anvendt det energibesparende og højeffektive BEKOTEC-THERM system fra Schlüter Systems. I områder med flisebelægning, der udgør 1300 m², er der anvendt Schlüters DITRA 25 afkoblingsmåtte som underlag.

Alle vægge i bruser-/baderum er vådrumssikret med KERDI DS, således at der er vådrumssikring i henhold til gældende lovgivning. Til de 49 badeværelser er der ligeledes anvendt gulvafløbet KERDI-LINE samt KERDI-SHOWER faldelement med faldkiler, også fra Schlüter.

Endelig er der anvendt 1500 m af Schlüters DILEX bevægelsesprofiler ved overgangen mellem flisegulve og sokkelfliser, samt til to væghjørner i bruserrummene i stedet for gummifuger for at reducere vedligeholdelsen.

Arkitektfirmaet Vest A/S har projekteret bebyggelsen, i samarbejde med Baks Arkitekter ApS.

Se mere på www.schlueter-systems.dk og www.bekotec-therm.dk,
tlf. 40 24 85 75.

Vi udstiller på BYGGER '18 messen, Fredericia. Kom og mød os på stand nr. 7224.

Referenceprojekter fra

Havnebo

Havnebo

Nybygning | Vejle | 163,0 Mio.Kr

Nybygning af tæt/lav svarende til 2 bygninger i Vejle med 122 lejligheder på ...

Juulsbjergparken

Juulsbjergparken

Nybygning | Vejle | Ca. 33 mio. kr.

Nybygning af tæt/lav i Vejle med 30 lejligheder . Selve byggeriet er påbegynd...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår