Gør byggepladsen rigtig

Annonce – Dato 25 nov 2021

Hvad enten det drejer sig om nybyggeri eller renovering, så er der typisk brug for en form for afdækning eller afskærmning på byggepladsen, mens håndværkerne processer. Man opererer som det mest naturlige med reduktion af bygningens energiforbrug i dagens byggerier, så det er oplagt at kunne dokumentere et minimalt forbrug af energi, mens de energirigtige bygninger opføres. Hver en besparende tanke tæller i det store regnskab – ellers er det at sammenligne med spild af ressourcer, der kunne være brugt til flere års opvarmning af den færdige bygning.

Rias, afdækning og afskærmning af termoplader

Som om at energirigtigt ikke er nok – nu skal det også være miljørigtigt. Det vil måske undre nogen, at RIAS i den forbindelse peger på, at plast kan være begge dele. Men det kan det!

Afdækning og afskærmning

Termoplader kan bruges til meget andet end tag på tilbygninger. Termoplader kan i den grad anvendes til afdækning/afskærmning på byggepladsen, da materialet har et godt miljøregnskab, samtidig med at pladens isolerende effekt giver den energireduktion, der er brug for.

Læs om miljøregnskab her

Størrelsesmæssigt er termoplader meget fleksible, idet de lagerføres i flere standardmål, men kan tilskæres til individuelle mål eller bestilles i andre standardmål.

Rias, afdækning og afskærmning

Fordele ved brug af termoplader til afdækning/afskærmning

  • Hurtig, effektiv og nem montering
  • Termoplader fås i flere forskellige længder – og kan endda bestilles på mål
  • Isolerende effekt – varmen holdes inde i den kolde tid
  • Tillader dagslyset at trænge igennem – mindre forbrug af el til belysning
  • Kan genbruges – MANGE GANGE – hvilket reducerer omkostningen ved opbygning af nye vægge
  • Sikrer at nysgerrige sjæle holdes ude, idet de er robuste og slagfaste
  • Tørreprocessen kan påbegyndes tidligere ved brug af termoplader
  • Et godt miljøregnskab

Rias, afdækningsplader til gulvet

Pas på det nylagte gulv eller andet i processen

Et andet godt produkt til byggepladsen er RiaCover afdækningsplader, når det nylagte gulv eller andre overflader skal beskyttes, mens resten istandsættes. Man kan også anvende pladen til indpakning eller som beskyttelse i bilen.

Selv i dårligt vejr forbliver pladen hel trods færdsel med vådt fodtøj. Sidst – men ikke mindst – så kan pladen genbruges fra projekt til projekt eller med ro i sjælen smides ud efter brug, da den rent miljømæssigt ikke er til gene.

Læs mere om RiaCover afdækningsplader her

Projektservice

Yderligere information og projektservice, tlf. 46 77 00 40.

Projektkoordinator Qemal Kurtesi: mobil 51 36 51 65, e-mail: qku@rias.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår