Frico lufttæpper til store døre og porte

Dato: 10 okt 2017

Energioptimering og forbedret arbejdsmiljø – to sider af samme sag

Frico lufttæpper til store døre og porte

Frico lufttæpper til store døre og porte

Energioptimering og forbedret arbejdsmiljø – to sider af samme sag

Jo større døre og porte og jo oftere de er åbne, jo større er energitabet. Derfor er industridøre og -porte og andre store åbninger særligt sårbare. Med de rigtige lufttæppeløsninger er det muligt at reducere energitabet fra åbenstående døre og porte med helt op til 80%.

Stort potentiale for energibesparelser

Et stort energitab betyder også et stort potentiale for energibesparelser. En døråbning på 3 x 3 meter, som er åben i gennemsnit 1 time om dagen, kan miste op til 64.800 kWh energi om året via døråbningen. Ved at installere Frico lufttæpper lodret på begge sider af åbningen kan der opnås besparelser på 65%, dvs. at tabet er reduceret til 22.680 kWh/år. I eksemplet er der brugt en indendørs temperatur på +20 °C med en gennemsnitlig udendørstemperatur på +6,6 °C hele året.

En attraktiv løsning

Frico lufttæpper skaber et behageligt indeklima omkring døre og porte der positivt påvirker arbejdsmiljøet, hvad enten man befinder i en detailforretning eller i en industrivirksomhed. De tilføjer en visuel værdi til interiøret, selv om skjult montering også er mulig. Tilsammen tilbyder de bredde og fleksibilitet i forbindelse med døre og porte i forskellige miljøer. Programmet omfatter løsninger til alle formål og indbygningssteder.

 

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår