Adgangskontrol

Adgangskontrol

Adgangskontrol

Adgangskontrol løsning fra Jantar

Freund Elektronik A/S er eneforhandler af Jantar Adgangskontrol i Danmark. Jantar er en af de førende producenter i Europa og har siden starten af 90’erne oparbejdet meget erfaring med udvikling og produktion af adgangskontrol og tidsregistrerings systemer. Alle Jantar-produkter er CE-mærket og overholder gældende lovgivning.

Adgangskontrol er inddelt i 3 kategorier:

Online er det integrerede adgangskontrolsystem, der kommunikerer hurtigt og direkte mellem enheder gennem et netværk. Offline er også elektronisk, hvor man manuelt henter information ved hver enhed. Stand Alone er elektronisk adgang uden information mellem enhederne.

UDVIDELSESMULIGHEDER

Jantar Adgangskontrol fås fra det lille stand-alone system til de helt store og komplekse adgangskontrolsystemer og har brugervenlig dansk software med mange udvidelsesmuligheder. Uanset størrelse og funktionalitet er systemet baseret på de samme komponenter. Det gør det muligt at opgradere og tilføje nye funktioner uden at skifte eller købe ny hardware. Dermed kan firmware og software opgraderes, hvis nye ønsker eller behov opstår. Jantars system kan arbejde med mange forskellige typer læsere: RFID, prox, mifare, fingerprint og kodetastatur.

POPULUS STYRINGSTERMINAL

Populus er en del af produktserien ”Black Line” fra Jantar og er en terminal, som kan styre op til 4 døre pr. central. Systemet kan udvides med x-antal centraler. Populus kan sammenkobles og programmeres via en netværks-pc med dansk browserbaseret software. Terminalerne kan sammenkobles via RS-485 samt TCP/IP eller i kombination. Der kan tilsluttes et ubegrænset antal døre til systemet, hvilket betyder uendelige kombinationsmuligheder.

LÆSERE

Læsere er en central del af adgangskontrolsystemerne. Med en læser monteret ved hver dør, kan man undgå brug af de besværlige nøgler, som nemt bliver væk og kan kopieres. Læsere til adgangskontrolsystemet bør altid være kabelførte af hensyn til sikkerheden, hvis de er monteret på ydersiden af en bygning. Der findes flere forskellige læsere, som alle har forskellige funktioner og fordele. Det er derfor altid muligt at få en adgangskontrol, der passer præcis til dit firmas behov.

SMART TRÅDLØSE DØRHÅNDTAG

Lockart smart dørhåndtag en trådløs offline løsning til indvendig adgangskontrol i dit firma, institution eller hjem. Installation er ekstremt enkel og billig, da de ikke kræver en kabelforbindelse med anden adgangskontrol udstyr i dit system. Lockart smart dørhåndtag indeholder en indbygget læser til Mifare DESFire ID kort eller brikker, som giver det højeste niveau af beskyttelse mod misbrug.

ADGANGSKORT OG BRIKKER

Adgangskort og brikker er et smartere og sikrere alternativ til nøgler. Brikken eller adgangskortet holdes op foran en læser og indeholder oplysninger på ejeren, som adgangskontrol systemet læser. På baggrund af disse bestemmer systemet, om vedkommende har adgang eller ej.

Man behøver ikke være fysisk til stede i bygninger for at foretage ændringer og opdateringer i systemet, dette sker online fra en administrator computer. Det er nemt at gøre et kort inaktivt, hvis det skulle forsvinde, blive stjålet eller glemt at blive indleveret af en tidligere ansat. På den måde slipper man for at lave om på hele adgangskontrolsystemet.

JANTAR er et online adgangskontrolsystem, som ikke kræver den store teknisk viden for at administrere. Det er nemt at administrere og systemet er fleksibel og nem at håndtere. Man har mulighed til at udvide systemet ved at tilkøbe moduler som kantinebetaling, bookning, tidsregistrering mm. Vi kan derfor skrædesy et system efter dine behov uanset om der er tale om en stor eller lille virksomhed.

DØRTELEFONER

Freund Elektronik A/S leverer også dørtelefoner, som fungerer sammen med adgangskontrolsystemer. Jantar Adgangskontrol kan kombineres med Fermax porttelefon. Der kan på den måde laves en dørstation, som fremstår som en samlet enhed.

Der er ofte økonomiske fordele ved at etablere dørtelefonanlæg og elektronisk låsesystem samtidig. Jantar adgangskontrol kan også kombineres med tredjeparts læsere hvis de supporterer Wiegand-26 protokol.

Jantar adgangskontrol
Jantar beskrivelse
Jantar brochure
Jantar pressemeddelelse

Relaterede produkter

Dørtelefoner

Dørtelefoner

De to mest kendte dørtelefoniløsninger i Danmark


FREUND IP - Integra

FREUND IP - Integra

Den perfekte løsning til alle steder, hvor det er vigtigt at styre adgangsfor...


Referenceprojekter fra Freund Elektronik A/S

Klosterbakken Odense C

Klosterbakken Odense C

Nybygning | Odense Kommune | 50 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Odense Kommune med 30 lejligheder på 4 etager hvor...

Søbyen

Søbyen

Nybygning | Skanderborg | 30,0 Mio.Kr

Nybygning af tæt/lav i Skanderborg med 36 lejligheder på 6 etager . Selve byg...

Strandbygade

Strandbygade

Nybygning | Esbjerg | 54 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke i Esbjerg med 20 lejligheder på 9 etager . Selve byg...

Istårnet

Istårnet

Nybygning | København S | 70,0 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke i København med 70 lejligheder på 16 etager . Selve ...

Nyheder fra Freund Elektronik A/S

JANTAR Adgangskontrol

JANTAR Adgangskontrol

Skaber tryghed i virksomheder, institutioner og private hjem

Træd ind i fremtiden med DUOX fra Fermax

Træd ind i fremtiden med DUOX fra Fermax

Få maksimalt overskud og vink farvel til fejl!

Freund IP Integra Audio System

Freund IP Integra Audio System

En enkel løsning til flere forskellige behov

Moderne videodørstationer i Bryggeblomsten

Moderne videodørstationer i Bryggeblomsten

Højkvalitetsløsning til 58 boliger på Islands Brygge

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår