Klog fundamentløsning til EON-Clever

Klog fundamentløsning til EON-Clever

Med skruefundamenter til en ny station med superladere ved Knudshoved er Fremtidens Fundament med til at sætte gang i den grønne omstilling.

I Knudshoved tæt på Storebælt har EON-Clever opført en ladestation på skrufundamenter fra Fremtidens Fundament, hvilket har muliggjort en nem og hurtig etablering. I Danmark etableres der otte stationer som led i opbygningen af et nyt stort nordisk netværk, der gør det problemfrit at køre langt og CO2-besparende.

Gennem årtusinder er strandengen ved Knudshoved blevet opbygget med komplekse lag af sten, sand og grus tilsat forskellige organiske materialer med ’alt godt fra havet’.

Afhængigt af vandkantens skiftende placering har området været dækket af hav eller landfast. Jordbundsforholdene er derfor meget vekslende, og der er typisk langt ned til de bærende lag. Med nedrammede pæle ville man derfor skulle pilotere dybt for at sikre bæreevnen af bygninger og anlæg.

Med skruefundamenter behøver man ikke samme dybde på funderingen. I Knudshoved var der projekteret med KRINNERs KSF Proff serie V-114 i 11,2 meters dybde. Under iskruning af fundamenterne var der meget store forskelle i jordlagene inden for ganske få meters afstand, hvilket krævede stor iskruningskraft:

Vi kan tage op til 55 KN på pælene, når den negative overflademodstand medregnes, og vores nye skruemaskine, den superstærke og kompakte KRINNER KR D 30, klarede opgaven fint, fortæller Rune Roepstorff Nissen, indehaver af Fremtidens Fundament.

https://youtu.be/qc9oa13Eg7k

Relaterede produkter

Løvtag: trætop-hotel med stærke stålrødder

Løvtag: trætop-hotel med stærke stålrødder

Firmaet Løvtag står bag den første af i alt ni planlagte eksklusive designerh...


Ikonisk sommerhus på skruefundamenter i finalen til renoveringspris

Ikonisk sommerhus på skruefundamenter i finalen til renoveringspris

På skruefundamenter fra Fremtidens Fundament hænger det ud over kanten


Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår