Etablering af linjeafvanding på rasteplads Hærvejen

ACO har i samarbejde med Vejdirektoratet og M. J Eriksson A/S etableret linjeafvanding på rasteplads Hærvejen i både nord- og sydlig retning.

Disse to rastepladser blev udført i forbindelse med etablering af motorvej mellem Brande og Tørring, Ølholm Riis.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

ACO Nordic A/S

ACO har i samarbejde med Vejdirektoratet og M. J Eriksson A/S etableret linjeafvanding på rasteplads Hærvejen i både nord- og sydlig retning. Disse to rastepladser blev udført i forbindelse med etablering af motorvej mellem Brande og Tørring, Ølholm Riis. Rastepladserne er designet med udgangspunkt i det omgivende landskab – både i valget af farver og materialer. Rastepladserne har derfor fået et råt udtryk med ubehandlet støbejern, corten-stål og enkle, sorte overflader. Vejdirektoratet har i den forbindelse valgt ACO MONOBLOCK RD200 i farven antracit, for at sikre tilstrækkelig afvandingskapacitet, dels for at få en diskret afvanding.   

ACO MONOBLOCK yder maksimal sikkerhed og stabilitet, da det ikke indeholder løse riste, låseskruer og lign. Med belastningsklasser i D400 og F900 holder ACO MONOBLOCK til det hele. Kravet til trafiksikkerheden stiller store krav til de løsninger der vælges, ACO MONOBLOCK opfylder dem alle. Ydermere har ACO MONOBLOCK en meget høj hydraulisk kapacitet, så selv ekstreme mængder af regnvand, ledes bort fra arealet. Til trods for de faste riste, er ACO MONOBLOCK nem at rense og vedligeholde. Renden har en selvrensende overflade og en profil der gør at selv mindre regnskyl, spuler renden fri for grus og sand. Med inspektionsenhed på 0,5 m. med lårbar rist, er der optimale muligheder for rensning af linjeafvandingen.

 

Produktkoblinger

Linjedræn

Render i forskellige materialer, som polymerbeton, polypropylen og rustfrit


Relaterede projekter

Aarhus Lufthavn

Aarhus Lufthavn

Nybygning | Aarhus | 2,2 Mia.Kr.


Aflastning af støttevæg ved vejbro

Aflastning af støttevæg ved vejbro

Nykøbing Falster

Projektet er udført i samarbejde med entreprenør Arkil A/S


Ballerup Centrumgade

Ballerup Centrumgade

Anlægsarbejde | Ballerup | 15 mio.kr

Anlægsarbejde af trafik & kommunikation i Ballerup . Selve byggeriet er påbeg...


Birkedalen Greve regnvandsbassin

Birkedalen Greve regnvandsbassin

Projektet har til formål at klimatilpasse området, så kloak systemet er bedre...