Elite+ branddøre på modulmål

Dato: 17 Aug 2017

Effektiv og sikker løsning inden for brandsikring

Elite+ branddøre på modulmål

Elite+ branddøre på modulmål

Novoferm lagerfører nu branddøre, EI60 i modulmål 9M20, 10M20 og 10M21

Branddøre fra Novoferm er en ideel og alsidig løsning til mange miljøer. Hvad enten det drejer sig om erhverv, bolig, detail eller industri har Novoferm et bredt udvalg af muligheder, der imødekommer individuelle krav til design og funktionalitet for brandhæmmende døre. Novoferm er nu lagerførende i branddøre type EI60 i modulmål 9M20, 10M20 og 10M21 til hurtig levering og afhentning fra eget lager i Toftlund.

Udførelse

Elite+ branddøre fås som 1- og 2-fløjs sidehængslede døre og er en effektiv og sikker løsning inden for brandsikring, støjdæmpning og indbrudssikring. Elite+ branddøre består af 2-lags galvaniseret stålplade med en tykkelse på 1,2 mm, presformet, svejst og isoleret med mineraluld. Dørbladets tykkelse er 64 mm. Novoferm Elite+ branddøre leveres som 60 og 120 minutters brand¬hæmmende og klassificeres i henhold til den nye euro¬pæiske standard for branddøre, EN16034. 

Kvalitet og design

Alle døre gennemgår samme grundige kvalitetskontrol. Dørene produceres i galvaniseret stål og grundlakeres som standard i RAL7035. Yderligere standardfarver gælder RAL1013, 5010, 9002, 9007 og 9010. Øvrige RAL-farver fås mod mindre tillæg. For øget korrosionsbeskyttelse kan dørene leveres i alu-zink med en stålpladetykkelse på 1,0 mm eller alternativt i rustfri udførelse.

Funktionelle fordele

Elite+ branddøre leveres standard med hjørnekarme (z-profil), som er nemme og enkle at montere. Disse kræver minimalt plads og øger dermed selve gennem¬gangsbredden. Alternativt fås dørene med blokkarme for montage i selve åbningen. For døre monteret i facaden anvendes altid blokkarme.

Akustik- og flugtvejsdøre

Elite+ branddør fra Novoferm fås som en akustikdør med en støjreduktion på op til 41 dB. Ligeledes fås alle brand¬døre som flugtvejsdøre med et bredt udvalg af låsekasser og anti-panik -greb og -stang mv. 

Fordele

  • Udførelse: EI60-C, RAL 7035.
  • Dørblad: 64 mm med 1,2 mm stålpladetykkelse.
  • Modulmål: 9M20, 10M20 og 10M21.
  • Lås: Inkl. ASSA Abloy 560/50 modul låsekasse.
  • Karm: Z-karm eller blokkarm med 1,5 mm stålpladetykkelse.
  • Tætning: Inkl. grå tætningsliste til side- og overkarm samt selvklæbende ekspanderende brandliste.

► Yderligere information: www.novoferm.dk

 

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår