Effektiv Solafskærmning med heroal VS Z Screens

Dato: 28 Feb 2019

Når solen skinner, stiger efterspørgslen efter intelligent Solafskærmning. Formålet er at anvende dagslyset effektivt, holde indeklimaet behageligt køligt og samtidig have en lang holdbarhed. Med Zip-Screen heroal VS Z og de tilhørende heroal VS og heroal VS C systemvarianter tilbyder heroal Solafskærmning, der opfylder disse krav, og som er lige så velegnede til store projekter som til private hjem.

Effektiv Solafskærmning med heroal VS Z Screens

Zip-Screen-System heroal VS Z er en alsidig Solafskærmning. heroal VS Z screens sørger for en reduktion af solstrålingen på op til 75 procent uden, at du skal give afkald på det naturlige dagslys. Aggressiv UV-stråling reduceres endda med op til 98 procent. Systemet sikrer således et behageligt indeklima på varme dage og giver mulighed for regulering af rummets atmosfære. På grund af dens specielle vindstabilitet er heroal VS Z også et særdeles holdbart og robust system.

Langvarig systemløsning med fleksibel designfrihed

Med heroal VS Z Solafskærmning er designmulighederne næsten ubegrænsede, da vores tekstiler findes i en lang række forskellige stoftyper og farver, design og lysgennemsigtighed - fra uigennemsigtig til gennemsigtig. Efter ønske kan stofferne også fåes fri for PVC. Fordi tekstilet er lavet af belagte glasfibre eller højspændt polyester, afhængigt af det valgte stof, er det vand- og smudsafvisende, åndbart, UV- og skimmelbestandigt og en holdbar løsning, der sikrer langvarig holdbarhed og pålidelig funktionalitet. For at matche Solafskærmningens farve til det ydre af bygningen kan heroal VS Z’s aluminiums styreskinne lakeres i fabrikkens pulverlakeringsanlæg efter individuelle kundeønsker i alle RAL-farver, de eksklusive farvenuancer fra Les Couleurs® Le Corbusier eller med den innovative heroal SD overfladebehandling. På denne måde kan alle fordele ved heroal hwr-pulverlakering udnyttes optimalt og blandt andet bidrage til systemets ekstra lange holdbarhed ud over aluminiumsmaterialets høje stabilitet.

Langvarig systemløsning med fleksibel designfrihed fra heroal

Selv med store skyggeområder på op til 5 meter i bredden og 15 kvadratmeter overflade er heroal VS Z vindstabil - selv ved vindstød på op til 145 km/t. Dette sikres ved hjælp af et lynlåsesystem på siderne, hvilket sikrer, at de holdes fast i styreskinnerne. heroal VS Z screens kan integreres fuldt ud i heroal C 50-facadesystemet og er således skjult. Kun når det er nødvendigt, beskyttes bygningen effektivt mod solen udefra. Styringen udføres manuelt ved at trykke på en knap eller en fjernstyring. Derudover er det muligt at oprette forbindelse til et Smart-Home-System for ekstra nem betjening. Derudover findes der valgfrit tilbehør i form af vind- og solsensorer.

Med heroal VS Z Solafskærmning er designmulighederne næsten ubegrænsede, da vores tekstiler findes i en lang række forskellige stoftyper og farver

Systemvarianter

heroal VS systemet er en basisudgave af heroal VS Z. heroal VS Systemet leveres uden lynlåssystemet i siderne, hvilket gør det ideelt til anvendelser, hvor vindmodstand ikke er et problem. heroal VS C løsningen leveres med en raffineret wire/kabelføring. Denne variant er særligt velegnet til vinduer, facader og dobbelt facader, samt vinduer med smalle profilbredder. Systemets slanke udseende og den høje kvalitet af de minimalistiske rustfri wire opfylder dermed heroals perfektionistiske designsprog.

Yderligere oplysninger på www.heroal.dk

Mere om produktet heroal VS Z - intelligente screens

heroal VS Z - intelligente screens

Innovativt Zip Screen system – refleksfri skygge og høj vindstabilitet

heroal solafskærmning

heroal solafskærmning

Brochure om heroals produkter

Læs mere

heroal VS Z solafskærmning

heroal VS Z solafskærmning

Se video om heroal VS Z her

Læs mere

Referenceprojekter fra heroal

AFI Vokovice Prague

AFI Vokovice Prague

Prague 6-Vokovice

Opførelse af bolig og kontorlokaler. Dette moderne boligtårn er opført som ...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår