Diasen Akustikpuds – Vejen til effektiv miljøvenlig akustikregulering

Annonce – Dato 12 nov 2019

Mange kan nikke genkendende til problemer med støj og rumklang i boligen eller på arbejdspladsen. Støjgenerne findes typisk i sparsomt møblerede rum, i køkken-alrummet og i storrumskontoret, hvor mange mennesker er samlet, og meget af hverdagen foregår. Men også i mødelokaler, tv-stuer, klasselokaler og auditorier er der ofte behov for at regulere lyden, eliminere genklang eller fjerne ekko.

Det er her, at Diasen Akustikpuds kommer til sin ret. Når pudsen påføres på vægge og lofter, får den en åben grov struktur. Det giver den optimale lyddæmpende overflade som absorberer lydbølgerne og skaber et langt bedre støjmæssigt indeklima der gør oplevelsen af rummet helt anderledes.

En akustikpuds med stor åndbarhed og god isoleringsevne eliminerer efterklang og reducerer ekko

Diasen Akustikpuds er et kalkbaseret, miljøvenligt og genanvendeligt produkt der består af kork, ler, diatomit og hydrauliske bindemidler. Den unikke sammensætning giver pudsen høj porøsitet, stor åndbarhed, god varmeisolering, gode affugtningsegenskaber samt en række fremragende isolerende og lydabsorberende egenskaber der eliminerer efterklang og reducerer ekko. Derudover er pudsen klassificeret som ikke brandbar A1.

Diasen Akustikpuds - ideel til både moderne og klassiske bygninger

problemer med støj og rumklang i boligen

Diasen Akustikpuds er en fleksibel kalkbaseret ikke-cementholdig løsning, der kan tilpasses det eksisterende underlag. Akustikpudsen er derfor en ideel løsning til akustisk isolering på indvendige konstruktioner, facader, skillevægge samt som lydabsorberende belægning på vægge og lofter.

Pudsen passer derfor perfekt til en bred vifte af byggerier – lige fra eksklusive boliger, kontorer, butikker og uddannelsesinstitutioner til bevaringsværdige og historiske bygninger, hvor man skal bibeholde det originale udtryk og blot ændre på akustikken i eller omkring bygningen.

Skal bygningen have et specifikt udtryk, kan akustikpudsen på vægge og lofter afsluttes med NHL kalkmaling i de ønskede nuancer.

Læs mere om Diasen Akustikpuds

Referenceprojekter fra BG Byggros

Moesgård Museum

Moesgård Museum

Nybygning | Aarhus | 355 Mio.Kr.

Nybygning af museum i Aarhus på 3 etager . Selve byggeriet er påbegyndt janua...

Favrholm Campus, Novo Nordisk

Favrholm Campus, Novo Nordisk

Hillerød

Novo Nordisk købte jorden og Favrholm i 1993 og genskabte i 1996 søen på ba...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår