Det ønsker beboere i dag – resultater fra en brugerundersøgelse

Dato: 11 Apr 2019

Den teknologiske udvikling har på bare nogle få år ændret den måde, folk lever i byerne. Boliger bliver konstant mere teknologisk avancerede med intelligente enheder og systemer fra selvdiagnosticerende cloud-tilsluttede køleskabe til stemmestyrede lyd- og billedsystemer. Efterhånden som hjemmene bliver mere teknologisk avancerede, forventer beboerne også det samme af de bygninger, de bor i. En brugerundersøgelse fortaget af KONE viser, at beboere i dag efterspørger beboelsesejendomme med smarte og sikre bygningsfunktioner.

smarte og sikre bygningsfunktioner med KONE Residential Flowbeboelsesejendomme med smarte og sikre bygningsfunktioner

Dybtgående brugerundersøgelser

Når man forsøger at imødegå de hurtigt skiftende kundekrav inden for boligbranchen, kan man ikke tage noget for givet. I KONE tror de fast på, at de bedste resultater er baseret på en solid service-design-tilgang, der sætter mennesket først. Ud over at følge de seneste tendenser inden for byggebranchen gennemfører KONE dybtgående undersøgelser blandt brugerne for at finde ud af hvilke behov, ønsker og problemer de har.

Da de udviklede deres seneste People Flow-løsning til beboelsesejendomme, KONE Residential Flow var målet først at stille de rigtige spørgsmål og lytte til, hvad kunder og slutbrugere fortalte dem. Det gjorde KONE i stand til at udvikle en løsning, som både adresserer beboernes reelle behov og gør det muligt for deres kunder at differentiere deres tilbud. Som led i processen gennemførte de interviews med mere end 200 udviklere, bygningsadministratorer og beboere i hele verden for at få en forståelse af deres udfordringer og behov i forbindelse med People Flowet i beboelsesejendomme.

KONE Residential Flow

For efterfølgende at vurdere fordelene ved deres nye løsning KONE Residential Flow engagerede de Kantar TNS – et af verdens største analysebureauer – til at foretage en uafhængig undersøgelse af løsningens anvendelighed, brugernes villighed til at betale for den og deres holdning til den. Undersøgelsen blev gennemført i fire europæiske lande i sommeren 2018. I onlineundersøgelsen deltog ca. 4.000 respondenter i alderen 18-75 år, hvoraf alle var beboere i etageejendomme i byer med over 100.000 indbyggere.

intelligente bygningsfunktioner fra KONEKONE Residential Flow

Undersøgelsens resultat

Undersøgelsen viste blandt andet, at beboere i dag er villige til at betale en højere pris for intelligente bygningsfunktioner, såsom mulighederne for:

  • At modtage relevante oplysninger om bygningen på deres smartphone
  • At besvare dørtelefonen via deres smartphone
  • At sende og administrere digitale nøgler via en smartphone

Alle disse og flere intelligente bygningsfunktioner er en del af KONEs seneste løsning: KONE Residential Flow. I deres white paper, som kan downloades gratis her, kan man se alle resultater fra undersøgelsen og læse mere om, hvordan man kan imødekomme beboeres nye krav til beboelsesejendomme.

Kontakt KONE her

Mere om produktet Residential flow

Residential flow

Med løsningen KONE Residential Flow kan vi forbedre flowet i dit hjem

KONE Residential Flow

KONE Residential Flow

Gør dit hjem smartere

Læs mere

Referenceprojekter fra KONE A/S

Blox

Blox

Nybygning | København | 350 Mio.Kr

Nybygning af kontor, butikker m.m. i København med 25 lejligheder på 8 etager...

Experimentarium

Experimentarium

Tilbygning | Gentofte | 366 Mio.Kr

Tilbygning af aktive forlystelser i Gentofte på 4 etager . Selve byggeriet er...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår